Tips om hvordan du bad en nyfødt baby


   Av Connie LimonBathing en nyfødt baby bør komme som moderlig instinkt, er dette sant? Nei, ikke akkurat. I virkeligheten bading glatt nyfødt baby kan være en av de mest enerverende opplever en ny mor kan ha. Dette er slett ikke unormalt. Kunnskapen om hvordan man bade en nyfødt baby er ikke en del av moderlig instinkt. Etter noen få grunnleggende trinn kan hjelpe lette spenningen litt.

Hvis du dont badet ditt nyfødte hverdagen, dette betyr at du er en “dårlig” mor, dette riktig? Du trenger ikke å bade babyen hver eneste dag. Faktisk bader babyen mer enn flere ganger i uken kan også tørke ut den delikate huden av en nyfødt baby. Clean bleier, friske burp kluter, og babyen tørker til unnsetning raskt renser allerede opp deler av baby som trenger mest oppmerksomhet. Ansiktet, halsen og bleie området krever mest oppmerksomhet.

Det beste alternativet først er faktisk en svamp bad. En svamp bad er god å bruke minst fram til området rundt navlestrengen leges.

For babys bad utarbeides med følgende elementer:

  Et varmt sted med en flat overflate

  Et mykt teppe, håndkle eller endre pad

  En gratis hånd

  En vask eller grunne plast bassenget for å holde vannet

  En vaskeklut, ekstra håndkle, bomull baller, mild baby sjampo, kluter, en ren bleie og en endring av klær.

Fremgangsmåte for å gi barnet ditt en svamp bad:

1. Hold babyen varm under en svamp bad. Exposé bare de delene du vasker.

2. Selg baby på hans eller hennes tilbake på håndkle eller pad

3. Våt vaskeklut, vri ut overflødig vann og tørk baby ansikt, ikke behov for såpe. Du kan bruke en formel særlig for babyer (bidrar til å gi barnet en fin ren lukt etter badet).

4. Bruk en fuktig bomullsdott eller ren bomull klut til å tørke hvert øyelokk, fra innsiden til utsiden hjørner.

5. Vær spesielt oppmerksom på bretter under armene, bak ørene, rundt halsen og i bleie-området.

6. Vask mellom baby fingre og tær

Du bør vaske newborn hår hvis det virker skitne eller barnet ditt utvikler cradle cap. Cradle cap er en vanlig tilstand karakterisert ved skjellende flekker i hodebunnen.

Fremgangsmåte for å vaske baby hår:

1. Støtte baby hode og skuldre med den ledige hånden

2. Masser en dråpe mild baby shampoo inn i hans eller hennes hodebunnen.

3. Skyll sjampo med en fuktig vaskeklut.

4. For cradle cap, løsne øker med en liten, myk-stritter børste før skylling av sjampo.

Når du avanserer til et badekar badet babyen din, trenger du bare noen få inches av varmt vann. Det er sannsynligvis en god idé å skumme barnet ditt på et håndkle først og bruke stampen bare for skylling. Varmt vann er best. Du kan stille inn varmtvannsbereder til under 120 F for å hindre skålding. Også alltid sjekke temperaturen i vannet med hånden før du begynner babys bath. Romtemperaturen bør være ca 75 F.

Fremgangsmåte for å vaske babyen i badekaret:

1. Støtte baby hode og overkropp med arm og hånd å vaske foran baby kropp.

2. Hold babyen sikkert til å hjelpe ham eller henne føler deg komfortabel og trygg å bo mens de i badekaret.

3. Med en arm og hånd støtte baby hode og overkropp. Vikle armen under baby rygg, grasping baby fast under armhulen.

4. Lean baby frem på armen for å rense baby rygg og sete mens du fortsetter å griper baby under armhulen.

Det er nok best å starte med baby ansikt og flytte inn skitnere deler av kroppen. Vask innsiden hudfolder og skyll kjønnsorganene forsiktig. Lagre vaske håret for siste for å hjelpe barnet bevarer kroppsvarmen.

Vanlig vann er bra for nyfødte. Du kan bruke en mild såpe unscented med fuktighetskrem spesielt formulert for babyer hvis nødvendig. Unngå å bruke boble bad på nyfødte og små babyer.

Det anbefales ikke å bruke fuktighetskrem etter et bad for de fleste nyfødte. Greasy kremer eller salver kan forårsake hudirritasjon eller blokkere baby lille svettekjertlene. Forsiktig tørr inni babys folder i huden etter hvert bad for å unngå utslett og hudirritasjon.

Tid for babys bad er ditt valg. Noen babyer kan bli mer våken og klar til å nyte opplevelsen i morgen, mens andre foretrekker kanskje et bad i natten som en beroligende sengetid ritual. Det er viktig å velge et tidspunkt når du ikke vil være på vei eller avbrutt.

Kilde: Mayo Clinic

Denne artikkelen er GRATIS å publisere med ressursen box.Connie Limon. Vennligst besøk oss på http://smalldogs2.com/BabyHealth for mer informasjon om babyer. Artiklene er GRATIS å reprint til nyhetsbrev, nettside eller blogg med ressursen boksen .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.