Education A Teaching Certificate: Du billett til en karriere i utdanning


   Av Will RobinsThose som ønsker å starte en karriere innen undervisning, enten i USA Public School System eller i utlandet, må kvalifisere for undervisning sertifikat. Hver stat i USA vil gi en pedagogisk sertifikat til dem som oppfyller sine spesifikke krav til sertifisering, disse sertifikatene er klassifisert i henhold til de karakterene som den enkelte skal undervise.

Arbeids-sertifikater er tilgjengelige tidlig barndom, elementær, og middels karakterer undervisning, og i videregående opplæring. Lærerne kan også kvalifisere til å undervise i bestemte fag, som musikk eller kunst, for alle klassetrinn fra barnehage til videregående skole. Sertifiseringer i spesielle utdanning er teknisk utdanning, og erstatte undervisning også nødvendig.

En undervisning sertifikat, med andre ord, er en høyskole eller university er anerkjennelse av at en student har fullført sitt faglige nivå utdanning kurs i et bestemt emne.

National Teaching Sertifikater

For de amerikanske enkeltpersoner som ønsker å ha frihet til å undervise elever fra barnehage til tolvte klasse i noen stat, National Board for Teaching Professional Teaching Standards kan levere et frivillig nasjonalt undervisning sertifikat.

Hvis lærere kan gi en akseptabel portefølje av hans eller hennes klasserom erfaring, og også bestå en eksamen vurdere hans eller hennes undervisning ekspertise i noen av sju områder avhengig av alderen på elevene og / eller et bestemt emne, vil de bli kvalifisert til å undervise som fag, eller de studentene, hvor som helst i landet. For mer info se http://www.teachingjobshelp.com/Teaching_Courses/ på undervisning Courses.

En nasjonal undervisning sertifikat, for eksempel, kan gis for generell grunnskole undervisning, eller det kan gis for å undervise matematikk på midten skoleelever. Mange stater plassere en premie å ansette lærere med en nasjonal undervisning sertifikat, i form av høyere lønninger enn de betaler de lærerne uten dem.

Hver stat i USA har spesifikke krav for undervisning sertifikat kvalifisering, men de fleste av dem krever både at en lærer har både fått Bachelors Degree i utdanning fra en statlig akkreditert høgskole eller universitet og bestått en stat lisensiering test.

Ulike stater har også forskjellige undervisning sertifikater basert på alder av studenter og fag for å bli undervist. Hver states Department of Education nettstedet vil gi informasjon om sine krav.

Alternativ Undervisning Sertifikater

For de som ikke har fullført en Bachelors Degree kurs i opplæring ved en godkjent høgskole eller universitet, noen stater tilby en alternativ rute undervisning sertifikat.

Disse landene innser at livserfaring kan kvalifisere dem som kan ha grader i andre felt for å utføre både lærere, og tilbyr dem en måte å komme inn i læreryrket, uten å måtte gå tilbake til skolen. Informasjon vil være tilgjengelig på en state Department of Education webside som well.You finner også mer informasjon på Arbeids Credentials and Teaching grader. GetGoodAtGolf.com er et omfattende ressurs golf entusiast for å forbedre spillet ditt .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam