hvordan man skal håndtere Graviditet ryggproblemer


   Av Spencer HuntNobody Enjoys ryggen …

Graviditet ryggsmerter i løpet av noen stadiet av svangerskapet er nesten uunngåelig.

Det anslås at 2/3rds av gravide kvinner vil føle seg tilbake og bekkensmerte av deres 36te uken. Etter hvert som barnet vokser og blir tyngre, blir ytterligere press plassert på baksiden for å støtte mødre voksende magen. En annen bidragsyter til ryggsmerter er plasseringen av den voksende barnet i mors liv. Det finnes imidlertid mange ulike faktorer som kan føre til ryggsmerter i venter mødre. Stress og over anstrengelse kan også være viktige faktorer, foruten å være skadelig for barnet. Mens de fleste ryggsmerter løser seg selv et par måneder etter fødselen, kan noen ryggsmerter forhindres helt. Nå wouldnt det være enda bedre?

Take it Easy

Gjør tid for hyppige pauser og få rikelig med hvile. Dette doesnt bety å bli en sofa potet, men du bør ta mer tid til å hvile og slappe av. Sett føttene opp, ta en kopp din favoritt koffeinfri beroligende drikke og ta det rolig nå og da. Prøv å legge seg en gang iblant, og hvis det er mulig, forsøke å minimere aktiviteter som legger vekt på ryggen. På jobb, dont sitte i lengre perioder, og når du sitter, er det foreslått at du legger en pute bak i korsryggen din.

Sjekk din Stress

Stress alene kan føre til lavere tilbake smerte. Prøv å avlaste stress, selv om det er for noen få minutter daglig. Avsettemammatid hver dag slik at du kan dekomprimere, oppdatere og slappe av. Meditere, ta et varmt bad, lytt til beroligende musikk, noe som hjelper deg å slappe av. Du vil bli overrasket over hvor nyttig bare 10 minutter eller så en dag med denne aktiviteten kan være i lindre stress.

Få en Graviditet Girdle

Begrepet har “svangerskap belte”, en illevarslende lyd, men det kan være en gravid mødre beste venn. Den er utformet for å bæres under klærne, omtrent som en tradisjonell belte. Men det er utformet for å bedre støtte og løfte magen slik at trykket blir tatt ut av ryggen. Du kan plukke opp en graviditet belte på mange fødselspermisjon butikker. Du kan alltid gi den bort til noen andre for deres baby shower etter at barnet er født.

Får nok mosjon

Fysisk aktivitet kan faktisk hjelpe med ryggsmerter og kan bidra til å styrke musklene i ryggen. Yoga er en god øvelse for dette formålet. Turgåing er flott, men du trenger litt styrke og tøyningsøvelser samt at du ikke får med bare gå. Spør rundt for å se om det er noen graviditet gruppetrening og graviditet yoga. Hvis klassene Arent din ting, kan du finne flere svangerskap yoga og graviditet trening DVDer, noen ganger også gratis på den offentlige bibliotek. Bare sørg for at du sjekker med legen din før du starter et treningsprogram. Når han gir grønt lys, men, gå for det.

Eat Healthy

Du skulle tro at dette ville være sunn fornuft. Men venter mødre kan noen ganger ha ulike food cravings. Eller noen ganger, kan de spise det samme som de gjorde før graviditeten, og derfor ikke spiser nok for to. Spise riktig kan hjelpe på mange måter. Først spiser sunt vil bidra til å holde deg i å få ekstra vekt. Jo mindre ekstra vekten du driver, jo mindre trykk du har på ryggen. For det andre hjelper å spise sunt kroppen din avverge sykdom, og faktisk hjelper det mye med smerter mer effektivt. Endelig vil drikke rikelig med vann holde nyrene fungerer som kan skape en annen type nedre ryggsmerter. Sunn mat er bedre for deg og bedre for baby.Spencer Hunt er et tospråklig velvære konsulent som liker å skrive om helse emner som Mannatech Ambrotose Supplements. For Glyconutrients:

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam