gjør overgangen til en pjokk Bed Enklere


   Av Lily MorganWhen den tid kommer for barnet ditt å flytte fra en krybbe til sin egen seng, itsa stor milepæl. Foreldre bevisste når det beste tidspunktet å kjøpe en seng kan være, og de hem og haw over dagen en stor person seng “erstatter sengen den pjokk har nå. For foreldre som praktiserer co-sleeping, de flytter til et selvstendig sovende ordning kan også være en større anledning. Uansett hvilken barnet sover i, familien seng eller en krybbe, er det noen måter å hjelpe barnet ditt forberede seg på bryteren.

Ingen store overraskelser, Please

Barn er skapninger av vane og overraskelse av et nytt soverom og en fullstendig endring av møbler kan ende opp med å bli mindre av en gave og mer av en traumatisk opplevelse. Barnet, istedenfor å bli overrasket og glade, kan stå i døråpningen i en tilstand av sjokk eller selv brast i gråt. Forestill deg hvordan youd føler for å gå inn i hjemmet ditt etter en dag på jobb bare for å oppdage at noen har fjernet alle møbler og erstattet det med noe helt annet! Helping småbarn forberede seg på forandring og gir dem tid til å tilpasse seg nye sover ordninger er mer viktig enn å prøve å gi dem en stor overraskelse og et varig minne, som det kanskje ikke minnet du tenkt å la dem være med.

Dont Gjør det til en Big Deal

Når it er på tide å begynne å nevne at nye sove ordninger eller en ny seng er i orden, unngå å understreke hendelsen for mye. Sjekk din tone når du nevner det nye seng, og vær forsiktig på hvor ofte du “forberede” barnet ditt for den kommende tiden. Constant kommentarer, droppet hint, og for mye oppmuntring ende opp høres ut advarsler til små ører. Tross alt, hvis det isnta big deal, hvorfor mamma og pappa gjør det til ett? Småbarn ender opp å tenke: “Hm, something er galt med dette, og en tendens til å begynne å bli mistenksom.

Drop en kommentar her og der, og nevner det i forbifarten. Hvis barnet ditt blir opphisset og spør spørsmål, så flott. Hvis barnet ditt doesnt kommentar eller ta mye merke til, la det gå. Vent en stund før du synker annet hint. Fremfor alt dont gjøre overgangen til en ny seng en stor del itsa del av livet, er it kommer til å skje, og det isnt hva barnet ditt skal få resultatrapporter angst over.

Ta med barn i Choices

Å oppmuntre aksept og få barnet motivert for overgangen, inkludere ham eller henne i shopping etter nye møbler. Har barnet ditt foretrekker en prinsesse seng eller en sleigh bed stil? Ville han eller hun liker fargerike sengetøy til kamp eller foretrekker noe mørkere som matcher rommet? Tillat barnet å velge så mye som mulig av tilbehør eller møbler. Hvis barnet ditt doesnt like hva youve kjøpt, kan du satse på pjokk wont vil bruke den. Jo mer du tar med barnet i dekorere alternativene, jo mer barnet ditt vil føle seg spesielle og være mer villige til å foreta endringen til hans eller hennes egen bed.Find nyttige og kreative ideer for foreldre og besteforeldre mens du handler vårt store utvalg av kids møbler (inkludert vår populære pjokk senger) og klassiske leker. Besøk www.TheMagicalRockingHorse.com dag !

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam