Baby Bilder: Fra glemt å Fabulous


   Av Marie ChristiansonThe skjebnen til mange en baby bilde skal forvises til en tom skoeske. For super-organiserte familier, kan bilder finner veien inn i et fotoalbum, for å samle støv på en hylle. Dessverre er it altfor lett å glemme edelt baby bilder når theyre skjult ute av syne.

Med den kommende-of-age of digital fotografering, mange flere muligheter finnes nå for de edle baby bilder. Så før du tar vare på dem bort der theyll sitte, uorganisert og usett, bør du vurdere et par gode måter å gjøre din elskede bilder en del av det daglige liv.

Mange foto butikker tilbyr tjenester utover bare å forvandle din årlige familie portrett til et personlig julekort. Nå omfatter kalendere opprettet fra et utvalg av fotografier eller transformere bildene dine til musematter og krus. For de familiene som har gått digitalt, eller som har en skanner tilgjengelig for å skanne bilder til datamaskinen, og mange av disse elementene (og mye mer) kan bestilles online på steder som Snapfish eller CafePress. It enkle også. Last opp et bilde – eller bilder – av ditt valg, og velg de elementene du ønsker å kjøpe. Valgene spenner fra trekasser til julen ornamenter, fra sweatshirts til tote bags.

For de mer eventyrlystne blant oss, er det mange kreative, gjør-det-selv utsiktene for de sjarmerende baby pics også. Craft butikker og til og med kontorrekvisita butikker har stort utvalg av spesielle fotopapir i disse dager

Du kan kjøpe lerret som faktisk kan løpe gjennom en skriver hjemme, for eksempel. Med enkle, kommersiell foto redigere bort programvare på en hjemmedatamaskin, kan spesialeffekter forvandle din fotografiet til et slående akvarell. Med noen få klikk kan du skrive det ut på lerret og henger den rett i ditt hjem. Og for en flott ferie gave til besteforeldre!

En annen idé er å bruke overføre papir, også brukes på et hjem skriver. Med bare et varmt jern og et håndkle, kan du overføre bildene til tote bager eller tee-skjorter eller andre produkter laget av bomull-basert stoff. Itsa morsom og enkel måte å bringe din favoritt babyen bilder til livet.

For de technophiles blant oss, hvorfor ikke laste opp et utvalg av baby bilder til et foto-deler website. Et raskt søk på din favoritt søkemotor skal slå opp en hel haug. Itsa flott, rimelig måte å dele bilder med venner og familie over hele verden?

Noen fotoredigeringsprogram programvarepakker har også et slideshow som gjør at bildene kan vises som et slideshow på skjermen. Slideshows kan ofte bli sendt i tillegg, slik at andre fordelen av bildene dine. Og for all del, sette dem opp som en skjermsparer. Skjermspareren kan oppdateres og endres når du tar nye bilder.

I disse dager, er alternativene for å nyte bilder av barnet ditt er like grenseløs som fantasien din. Derfor bør disse bildene ute av det gamle skoeske. I stedet omforme dem til noe fantastisk, noe som kan nytes på en vanlig basis.Marie Christianson er senior business analytiker ved FamilyDetails.com. Bygge et nettsted for din familie! It er ikke bare en online foto-deling, kan du også dele nyheter, arrangementer, elektronisk adressebok, chat og mer

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam