Hvordan velge et Quality Eldste omsorgsdepartementet Agency


   Av Yewande D. AwoyemiWhen søker etter en eldre omsorg service byrå for å ta vare på din kjære, er det flere spørsmål du bør stille for å gjøre visse du ansetter en høy kvalitet eldre omsorg byrå.

1. Hvordan din etat skjermen sin eldre omsorg ansatte? Et kvalitetsprodukt eldre omsorg service etaten vil nøye skjermene alle sine ansatte med dyptgående bakgrunnen sjekker slik at du kan være komfortabel på at din kjære er i gode hender. Ansatte bør under gjennomgår omfattende referanse sjekker, trygd validering, nasjonale og lokale bakgrunnen sjekker og motorkjøretøy poster sjekker.

2. Er eldre omsorg leverandører ansatte i din bedrift? At kvaliteten eldre omsorg etat svaret på dette spørsmålet blir ja. Med de eldre omsorg leverandører som ansatte i etaten, er det organet som er ansvarlig for sine sosiale sikkerhet, føderale og statlige avgifter, og arbeidsledigheten avgifter slik at familien ikke er juridisk ansvarlig. Dersom eldre omsorg leverandører er ikke ansatte i etaten, kan du være ansvarlig for å betale arbeidstaker erstatning hvis leverandøren er skadet på jobb mens du omsorg for din kjære.

3: Er omsorg leverandører opplært før de er tildelt til hjem og gjøre de mottar kontinuerlig trening? Svaret på dette spørsmålet bør være at hver pleie leverandøren fullfører et intensivt treningsprogram og er fullt kvalifisert til å gi eldre pleie som er profesjonell, personlig og vennlig.

4. Er din omsorg leverandører limt? Svaret på dette spørsmålet skulle være ja. Du bare vil velge eldre omsorg etater som er limt. Aldri arbeide med et byrå som ikke er limt.

5. Er profesjonell ansvarsforsikring betalt så familien min er beskyttet? På en kvalitet eldste byrå, vil etaten være lisensiert og forsikret for å beskytte deg og din kjære.

6. Er din omsorg leverandører lisensiert med state Styret i sykepleie? At kvaliteten etater, vil alle pleie tilbydere være statlige lisenser med styret i pleie og bør ha en lisens antallet som kan verifiseres for autentisitet.

7. Kan vi nå dine ansatte 24 timer på en dag? På en god eldre omsorg etaten, vil kontoret personalet være tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken gjennom et nødstilfelle telefonlinje.

8. Gir byrået erstatning vare dersom den planlagte pleie leverandøren ikke kan gjøre det å arbeide? Kvalitet byråer sender erstatning uten ekstra kostnad for den perioden som den planlagte pleie leverandøren ikke kan gjøre det til å fungere.

9: Har bedriften gi en skriftlig omsorg plan? Når du arbeider med en god eldre omsorg byrå, skal etaten gi en detaljert skriftlig omsorg plan for hver klient. I opprette pleie planen, skal etaten vurdere alle nivåer av omsorg og typer tjenester som kan være nødvendig.

Du bør alltid stille spørsmålene ovenfor når du skal intervjue eldre omsorg tjenesteleverandører å ta vare på din kjære ones.Yewande D. Awoyemi er administrator for Dubols Home Care. Dubols er en medisinsk og ikke-medisinsk bemanning byrå som gir omsorgspersoner i hjemmet for eldre omsorgstjenester. http://www.dubols.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam