The ADO.Net DataReader

Data Reader er et enkelt objekt en bruk en gang og kaste bort beholder for resultatene av en ExecuteReade () r metode for kommandoen objektet. Data Readers viktigste metoden er den Read ()-metoden, som sier én post fra resultatsettet.
Siden i en klient server miljø, er det god programmering praksis å være nøysom i henting av poster, vil DataReader til enhver tid inneholder relativt små mengder data. For eksempel, i en typisk form prosedyre, kan turen til serveren bare returnere en enkelt post, eller kanskje en enkelt post med tilhørende barnet poster som trengs for å fylle en screen.When flere poster blir hentet, de leses fra dataene i leseren løkke struktur én post om gangen. Dowhiledr.ReadProcess stuff Loop Hver post er behandlet og / eller lagres i sving, fordi DataReader har ho ingen kapasitet til å returnere til enhver posten etter at søknaden har passert den. Den eneste måten å tilbake en post i DataReader er å re-connect og be om dataene again.In mer avanserte applikasjoner kan DataReader inneholde flere poster som kan leses og kartlagt i en DataGrid. The Grid kan være utstyrt med redigere, legge til og slette for å tillate endring av data og eventuelle opplasting av de endrede resultatene tilbake til serveren via kommandoen objektet. Det er også mulig å bruke GetSchemaTable ()-metoden til å erverve egenskaper datakolonnene og bygget en lokal DataTable på klienten enten godt eller i en ekstra Access, eller XML tabellen. The System.Data.DataTable ()-metoden brukes til bygde strukturen. En viktig egenskap er Item eiendom, som vil tillate deg å få feltet navn som feltene samlingen i en DAO recordset.It er også mulig å hente flere resultsets samtidig i en DataReader. Dette er ofte et resultat av en batch SQL Server lagret prosedyre med flere SELECT-setninger. Den NextResult metoden kan du gå videre til neste Recordset innenfor DataReader.Do mens dr.NextResult gjøre mens dr.Read Process ting Sloop Loop Resources Information on. Net ResourcesThis er en utmerket ressurs som kobler deg til omfattende ressurser på. Net. Artikkel på Microsoft. NetThis ressurs gir en omfattende informasjon om Microsoft. Net

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam