Hvordan få flere kunder fra elektroniske diskusjonslister og Forums

Hvis du misliker ansikt til ansikt nettverk så mye som jeg gjør, kanskje networking online være mer din stil. Jeg #; m fremdeles prøver ut noen elektroniske nettverk som Ryze og Open f.Kr., slik at juryen fortsatt er ute på disse. Hva #; s bringe meg mest suksess i øyeblikket er online diskusjonslister og forums.The diskusjon listen, også kalt en LISTSERV, kommer i form av en e-sendingen du abonnere. Du kan velge å motta melding etter hvert som det #; er postet, eller motta en daglig eller ukentlig sammendrag av alle meldinger sendt til listen. For å holde meg sunn, jeg vanligvis abonnere på daglige fordøye versjonen for å redusere volumet av e-postene jeg får hver dag. Dette er min favoritt, som jeg elsker immediacy av e-post, heller enn å måtte ta noen forholdsregler for å delta i et forum. Dessverre, med stadig økende problemer med e-post, har jeg sett bruk av dette verktøyet nedgang de siste årene. Mange av diskusjonslister som jeg tilhører har blitt erstattet av online diskusjonen forums.The diskusjonsforum er vanligvis ligger på et nettsted, og det kan også bli referert til som en elektronisk oppslagstavle eller oppslagstavle. Meldingene og svarene kalles #; tråder #;, og alle innlegg opprettholdes på forumet, slik at du kan gå i lese trådene når som helst. Noen forumer tilbyr deg muligheten til å bli varslet når det er noen nye innlegg på forumet, eller du kan velge å bli varslet hvis det finnes poster på temaer av interesse for deg eller bare på spørsmål eller svar du har postet i forumet. Jeg foretrekker de fora der jeg kan se en kort beskrivelse av det opprinnelige innlegget og korte beskrivelser av de svarene slik at jeg raskt kan avgjøre hvilke tråder jeg ønsker å åpne og lese og kanskje respond.How finner du diskusjonslister? Scott Stratten vedlikeholder en stor liste med god forretnings-orienterte diskusjonsfora på http://www.un-marketing.com/index.php?p=u. Mange profesjonelle organisasjoner driver egen diskusjonslister og fora, noe som er nyttig hvis du #; re coaching eller konsultere med andre i din egen bransje .. Og der #; er alltid Yahoo og Google-grupper, ForumHaven.com, og en omfattende liste på QuintCareers.com, http://www.quintcareers.com/Internet_networking_sources.html.Here #; er det du trenger for å vurdere å gjøre mest mulig ut av din online nettverk og dermed få flere kunder online:. Lurer på listen for – dager før du legger ut noe. Du #; ll vil sørge for at listen er aktiv (med daglige innlegg), og at målgruppen er representert før du investerer mye tid og krefter inn i listen. Les tidligere innlegg og bestemme innlegg protokoller, hva slags informasjon er delt, samt #; hvem #; s som #; på listen. Jeg #; har blitt en rekke lister og oppdaget at de ikke var #; ikke så aktiv som jeg trenger og så til venstre og fant mer aktive lister. I denne #; lurking #; perioden du #; ll også ønsker å få en følelse av tonen på listen #; er deres innlegg på tema og relevant, eller er det en masse selv-reklame reklame e-poster og off – Emne innlegg eller #; flammende #; (nedsettende bemerkninger) blant medlemmene ?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam