Hva er fremtiden for medisin ?


   Av Gabriel AdamsIt er tydelig at i området av det medisinske feltet har vi gjort store fremgang over de siste årene, men hva fremtiden viser i fremme banen? Kreftpasienter har stort håp. Were ikke i stand til å forutsi en kur men synes det sannsynlig at ideen om snevert målretting streiker mot tumor celler kommer til å tilby noen store resultater. Ved å fokusere på disse cellene vi kan utslette deres evne til å spre seg og forverres våre kropper noe som åpner for en mye mer positiv prognose.

Denne ideen om målrettet terapi er også videre i psykiatriske arena. Utarbeidelse behandlinger for bestemte undergrupper av depresjon i stedet for å fortsette med ideen om at en form passer alle.

Over de senere år weve blitt gjort oppmerksom på det området av stamcelleforskning og det menneskelige genom. Dette har skapt en epoke der leger teste gener for å finne ut fordelene fra en bestemt form for behandling. Betydningen av proteome vil også bli stor i vår fremtid. Disse aktive protein molekyler som er kraften bak en enorm mengde kroppene våre evner eller mangel på. Intense studier av dem åpner for alle slags fremgang i medisin.

Dont forventer datamaskinen til å ta en lur mens verden går videre. Computer Aided Learning blir enorm i det medisinske feltet Anatomisk atlas er allerede tilgjengelig. Disse er flotte i læring og forståelse av menneskets anatomi. Det er også slik variasjon i denne teknologien som kirurgisk øvingslokalet. Dette er en interaktiv programmer og it potensial fenomenale. Dette definerer virkelig begrepet “høyere utdanning”.

The crossover fra diagnostiske databaser er også et svært nyttig tilsetningsstoff til vår helse. Etter å ha hele vår sykehistorie lett tilgjengelig vil sikre at hver lege vi ser vil ha direkte kjennskap til våre egne individuelle kroppen og være i stand til å fastslå noen form for behandling mer hensiktsmessig. Det er så mye potensial for vår fremtidige helse, og disse er bare noen av de mirakuløse skritt vi tar for health.Learn våre hvordan programvaren er bedre diabeteskontroll hos http://www.chirondata.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam