virksomhet Hva er DSL, og hvordan kan det nytte meg hjem eller små bedrifter ?

DSL eller xDSL er en gruppe teknologier som leverer digital dataoverføring via telenettet. DSL opprinnelig sto for digital subscriber-loop, men er nå oftest referert til som digital subscriber line. Den typiske overføringshastighet på DSL tjenester spenner fra kilobit per sekund til, kbit / s. DSL-teknologien ble opprinnelig startet som en del av Integrated Services Digital Network (ISDN). ISDN er en serie protocals designet implementert for å tillate for digital overføring av tale og data over telefon nettverk standard kobber kabler. Dette resulterte i bedre hastighet og kvalitet enn det gamle analoge system.Most vanligste formene for DSLAsymmetric Digital Subscriber Line (ADSL) er en form for DSL som muliggjør raskere overføring av data over de samme kobber ledninger enn vanlig oppringt modem kan. Det oppnår dette ved å bruke frekvenser som er normalt ikke brukes av en stemme telefon, spesielt frekvenser høyere enn normalt menneske hearing.The ulempen til ADSL er at den er ony effektivt over relativt korte avstander. Brukeren må være innenfor km av telefon selskapene Central Office. Når du er der, er ADSL signalet kledd av seg og umiddelbart dirigert til en konvensjonell internet nettverk, mens noen stemme-frekvens signal blir slått inn i konvensjonelle telefonen nettverket. Dette gjør at en enkelt telefonlinje skal brukes til både tale og data transfer.The mest særpreger ADSL er at overføringshastighet er større i én retning enn den andre. Dette er ofte markedsføres til små bedrifter eller bolig brukerne som er mest interessert i å få tilgang til Internett til en rimelig pris. Det gir høyere nedlastingshastigheter, og dermed redusere brukernes tid til å vise websider og laste ned filer. Dette anbefales ikke hvis man har et behov for å laste opp store mengder informasjon eller kjøre servere som ville kreve store mengder båndbredde i den andre direction.Symmetric Digital Subscriber Line (SDSL) er et DSL-variant som gjør at brukeren skal ha de samme dataene overføringshastighet i begge retninger. Denne teknologien har en overføringshastighet rekke til kbit / s. Den primære ulempen er at du må være enda nærmere telefon selskapene sentralt kontor. En maksimal avstand på km er alt som skal støttes. Det er også mye mer expensive.Typical DSL-teknologier inkluderer: High Data Rate Digital Subscriber Line (HDSL), den første DSL-teknologi som bruker høyere frequesncy spektrum til å overføre data Symmetric Digital Subscriber Line (SDSL), en standardisert versjon av HDSL Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL), en versjon av DSL med en lavere opplastingshastighet Rate-Adaptive Digital Subscriber Line (RADSL) En variant av ADSL som justerer oppstrøms hastigheten på forbindelsen i et forsøk på å opprettholde en bestemt nedstrøms hastighet. Meget høy bit-rate Digital Subscriber Line (VDSL), en forbedring på HDSL som gir en raskere hastighet på hastigheten. Den bruker opp til ulike frekvensbånd, to for oppstrøms (fra klienten til telco) og to for downstream .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam