Slik Beat NHS ventelister Med privat helseforsikring


   Av Simon ChristopherThe NHS har nylig annonsert at deres ventelister på operasjoner og annen behandling er på en all time low.

Dette høres ut som gode nyheter, inntil du ta en seriøs titt på tallene. The NHS ventelisten lang for mars 2007 er 774000 – 2.000 personer mindre enn februar 2007. Er du forberedt på å stå i kø sammen med tusenvis av andre pasienter dersom du eller en av dine barn trenger medisinsk behandling?

Millioner av Storbritannias innbyggere har allerede trappet unna NHS for visse elementer av deres helsetjenester behov. Private helse forsikringsselskap tilbyr et bredt utvalg av planer og alternativer som lover rask behandling og frynsegoder som private rom og i hjemmet pleie, pluss fordelene som omfatter reduksjoner på fitness club medlemsskap og hjelp med å slutte å røyke.

En av de store grunnene til at folk velger private helseforsikringer er et ønske om å få behandling når og hvor it beste for pasienten heller enn å vente til det er en åpning gjennom NHS. Husk at private helseforsikringer må sees som et supplement til NHS snarere enn en erstatning for den. Det er unntakene til noen forhold som privat helseforsikring vil dekke. Vanligvis vil private helseforsikringer dekker ikke:

Pre-eksisterende forhold …

Pre-eksisterende forhold er definert forskjellig av ulike forsikringsgivere. Noen vil ikke dekke noen sykdom eller tilstand som du noensinne har blitt behandlet, eller som oppstår fra en tilstand som du har blitt behandlet, har blitt diagnostisert eller som du har tatt medisinen. Andre vil vurdere en medisinsk tilstandnyhvis du ikke har blitt behandlet for det innenfor en angitt tidsperiode, f.eks innenfor de siste fem årene.

Kronisk, langvarig eller uhelbredelig forhold …

Generelt utelukker privat helseforsikring dekning for kroniske tilstander som astma, diabetes, hypertensjon og andre sykdommer som krever kontinuerlig, langsiktig omsorg. De fleste også ekskludere “katastrofal” sykdommer som kreft, aids og hjertesykdommer. Det finnes specialty private helsepolitikk som ikke omfatter behandling for spesifikke forhold skjønt, så shoppe rundt for å finne et som passer dine behov.

Elektive og / eller kosmetiske inngrep som brystimplantat og ansikts gjenoppbygging …

Blant de operasjoner som ofte ekskluderes er brystforstørring, rhinoplastikk og andre kosmetiske operasjoner, sex endre driften og organtransplantasjoner.

Eksperimentelle behandlinger og medisiner …

I de fleste tilfeller vil private helseforsikringer ikke dekke behandlinger eller medisiner som fremdeles anses eksperimentelle. Mange selskaper inkluderer de fleste organtransplantasjoner under denne paraplyen.

Privat helseforsikring gir mange fordeler som kan supplere NHS tjenester. De omfatter:

-Tilgang til medisinske tjenester som kanskje ikke er tilgjengelig på NHS

-Private sykehus anlegg

-I hjemmenettverk omsorg for visse forhold

-Rask behandling for dekket forhold

Mens private helseforsikringer har rykte for å være dyre, er sannheten at det er politikk som er rimelig for nesten alle. En av de beste måtene å redusere kostnadene ved privat helseforsikring er å handle for politikk, og selskapet så nøye som du ville en ny bil. Dessverre, i Mattilsynet sier at folk flest ikke undersøke sine muligheter for forsikring, inkludert de private sykeforsikring. Hvis du undersøke private helseforsikringer online, youll finne et bredt utvalg av helseforsikring planer tilgjengelig utover de typiske dyre omfattende planer.

Som enhver type forsikring, hvis youre usikker it er viktig å ta profesjonell rådgivning. Det siste du ønsker er å oppdage at du kjøpte feil politikk når youve nettopp blitt diagnostisert med en sykdom eller tilstand, og du forventer umiddelbar private treatment.Find de mest populære privat helseforsikring selskaper sammen med pengene sparing artikler og kunde vurderinger i UK Insurance Index .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam