Ingen Arbeidserfaring? No Worries! Overførbare ferdigheter On A Graduate CV


   Av Tracey DrakeCollege studenter og nyutdannede ofte føler at de har ingenting eller svært lite å ta med på en ny hovudfags-CV. Studenter lønnet arbeid, frivillig erfaring eller faglig reserach er ofte tilsynelatende ikke er relatert til deres karriereplaner, og bortsett fra at den eneste informasjonen til venstre for å inkludere er utdanning. Hvis dette er din måte å tenke på – tro om igjen!

Overførbare ferdigheter

En metode for å nærme seg en høyskole student eller ny kandidat gjenoppta er å fokusere på overførbare ferdigheter. Disse ferdighetene gjelder for ulike situasjoner. Evnen til å kommunisere godt, for eksempel, er en ferdighet som er nyttig i enhver bransje eller stilling. Andre overførbare ferdigheter kan inkludere muligheten til å arbeide godt med tall, salg ferdigheter eller evne til å løse problemer ved å se på det store bildet. Dette er bare noen eksempler.

Hvordan liste du overførbare ferdigheter? Det finnes flere måter å inkludere overførbare ferdigheter i din CV, jobbsøknad og følgebrev. Følgende er noen tips for ulike deler av CV.

Sammendrag eller Profile

Mål uttalelser er ute og profesjonelle profiler er i. Open med en kort innledende avsnitt som beskriver de mest verdige og overførbare ferdigheter og ressurser. Briefly listen overførbare ferdigheter her, eller presentere dem i et søkeord sammendrag liste. Dette er akkurat som det høres ut: en liste over søkeord. Bruk dem som viser overførbare ferdigheter.

Utdanning

Avhengig av college major, du sannsynligvis måtte skrive papirer, komplette prosjekter, eller utføre omfattende forskning. Hva var utfallet av disse? Visste du gjennomføre en omfattende studie om et emne? Design en teknisk plan? Var disse publisert eller tas i bruk i den “virkelige verden”? Bruk så mye av pedagogisk erfaring til din fordel. Du kan også inkludere en oversikt over kurs, som ofte viser overførbare ferdigheter som brukes i læringsmiljøet og i forretningsverdenen.

Arbeidserfaring

Mange studenter har arbeids historie ikke er relatert til deres målrettede feltet. Hvis dette er sant for deg, ta hjertet. Du kan inkludere mange overførbare ferdigheter på høyskole eller nye graduate fortsette. På det mest grunnleggende, har du sannsynligvis fått faglige ferdigheter som pålitelighet, samarbeide med andre, samarbeider om prosjekter, kommunisere med klienter eller kunder, og mye mer. Arbeidet ditt historien kanskje ikke er så uavhengig som det virker ved første øyekast.

Tilleggsinformasjon

Enhver frivillig arbeid eller medlemsskap kan også oversette godt inn i meningsfulle overførbare ferdigheter. Akkurat som din arbeidssituasjon historie hjelper deg å lære overførbare ferdigheter, slik at også gjør frivillig arbeid. Det viser også en forpliktelse til å hjelpe andre. Hvis youve oppfylt alle roller i en profesjonell organisasjon, dette kan også vise overførbar (og noen ganger direkte relatert) ferdigheter.

Når du tar deg tid til grundig gjennom erfaring, utdanning og andre relaterte aktiviteter, vil du oppdage en rekke overførbare ferdigheter. Bruk disse til din fordel!

Din CV, college program, jobbsøknad, eller følgebrev vil være mye sterkere for det. Hvem vet – en liten tanke og flid i å utarbeide en godt forberedt gjenoppta kan bare ende opp landing at drømmen job.http: / / GradResumes.com spesialiserer skriftlig oppgraderer igjen og college opptak dokumenter. Med dusinvis av profesjonell CV forfattere og utdanning spesialister i staben, har vi effektivt hjulpet tusenvis av kunder lansere deres post graduate karrierer. Besøk oss i dag: http://www.gradresumes.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam