Hva du trenger å vite om nettverk

Fordi nettverk er en relativt ung vitenskap, låner det språket fra andre fagområder. Mange nettverk vilkårene kommer fra riket av fysiske transportationterms som bro, hub, port, ruting og svitsjing. Det opplåning er passende. Akkurat som transport revolusjonen, og særlig etter oppfinnelsen av jernbanen, var en økonomisk katalysator av den industrielle tidsalder, nettverk er den økonomiske katalysatorer av informasjonen alder. Og akkurat som jernbaner trenger en solid infrastruktur, så gjør nettverk. Grunnlaget teknologiene av nettverk er ruting og switching.The BasicsIn sin mest grunnleggende form, består et nettverk av to stykker av elektronisk utstyr som kommuniserer data fram og tilbake, koblet med en tredjedel utstyr som gjør at kommunikasjonen. En skriver koblet direkte til en datamaskin via en parallell-eller USB-kabel ikke utgjør ikke et nettverk, det blir et nettverk hvis skriveren og datamaskinen er begge koblet til en switch eller router. Internett ga drivkraft for de fleste bedrifter å vedta en nettverksinfrastruktur. Selv den minste bedrifter trenger nettverksaktivert Internett-tilkoblinger til å sende og motta e-post, annonsere og selge produkter og tjenester på nettet, samhandle med kunder, og kontakt med leverandører. Flytte til et nettverksmiljø åpner nye muligheter, blant annet elektronisk forretningsapplikasjoner og samarbeid muligheter. Datasikkerhet blir også en sentral vurdering i et nettverk. Mens svitsjer og rutere har utviklet seg og linjene mellom dem kan virke uklart, ett enkelt skille gjenstår: Slår bor innenfor et LAN-nettverk (LAN), mens rutere er nødvendig i et WAN-nettverk (WAN) miljø. Det #; er analog til en gammeldags kontor telefon: Switching er som ringer et firesifret forlengelse for å nå noen i bygningen, mens ruting er som ringer for å få en ekstern linje, og deretter ringer en syv eller ti-tall telefon number.Systems-Based SolutionsGrowing selskaper, spesielt de åpne nye kontorer, kan velge integrert fundament løsninger som er sikre, solide og kompatible med fremtidige teknologier. Snarere enn å kjøpe separate produkter for enkelte funksjoner som ruting, switching, sikkerhet og internett gatewayer, kan selskapene velge en #; systemer basert #; løsning som gir alt en forretningsenhet må fullt og sikkert koble til Internett og selskapet som helhet. Et system basert tilnærming til ruting og svitsjing lar alle arbeidstakere, også de på forskjellige steder, har samme tilgang til forretningsapplikasjoner, IP (Internet Protocol) Communications, og videokonferanser som deres kolleger på hovedkontoret. Nettverksløsninger for satellitt kontorer tendens til å være modulært i naturen, slik at du kan installere akkurat de funksjonene du trenger for en bestemt kontor. Modularitet også gjør det mulig å oppgradere utstyret (i stedet erstatte det hele tatt) når behovene endrer seg eller et kontor utvides. En ekstra fordel med dette systemet tilnærming er at teknisk personale ved hovedkvarteret kan sentralt administrere nettverket, som holder bemanning teller lav samtidig som det gir pålitelig service til ansatte i alle steder .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam