You Baby Basics Barneomsorg kurs tilbys All Around You


   Av Ann MarierSo er du en ny forelder som ikke vet ennå ikke alt det grunnleggende om hvordan du skal ta vare på en baby. I all ærlighet, kan ingenting virkelig forberede en ny forelder for ankomsten av en ny bunt av glede. Siden babyer er små og hjelpeløse, de trenger foreldrene å gjøre alt for dem. Men hva hvis du ikke har noen anelse om hvordan å ta vare på dem? Det er en velsignelse å ha bøker, skoler og andre helseinstitusjoner som gir barnet grunnleggende barneomsorg kurs for å veilede nye foreldre i å ta vare på sine babyer.

Skoler og helseinstitusjoner

Det er mange skoler og helseinstitusjoner som gir en rekke baby grunnleggende barnepass kurs og tilby støtte før, under og etter barnet er født. Baby Duck Childbirth Education spesialiserer seg på preconception rådgiving, naturlig fødsel, og også spedbarn sikkerhet klasser. De tilbyr også barnevakt kurs for de som er interessert i å bli barnevakter. De innlemme ulike fødsel og foreldre metoder slik at familier kan finne ut hva som ville fungere best for dem og deres baby.

Den amerikanske Røde Kors gir også en baby grunnleggende barnepass kurs som er spesialisert på HLR trening på babyer, barn og voksen. Også som en del av deres baby grunnleggende barneomsorg kurs, tilbyr det amerikanske Røde Kors førstehjelp opplæring, barnepass trening, og i tillegg har de vann sikkerhet klasser som en del av kurset.

Sykehus som Adventist Healthcare, Columbia Reston Hospital Center, Washington Hospital Center og Reston Hospital Center tilbyr baby grunnleggende barneomsorg kurs som takler infant CPR, passasjer sikkerhet klasser, og generell førstehjelp som en del av hele kurset.

Les It

Hvis du ikke kan gå til klasser som tilbyr baby grunnleggende barneomsorg kurs, kan du bare lese bøker for å guide deg steg-for-steg i å ta godt vare på babyen din. Boken, “The New Basics: A til Z Baby Barneomsorg for moderne Parent” av Dr. Michael Cohen, en barnelege som deler sin visdom på baby omsorg. Boken har en spørsmål og svar-delen fra virkelige foreldre besvart av legen.

Boken takler problemer som sengevæting, amming, eksem, tommelen suge, earwax, og en hel masse mer. Boken er laget for å hjelpe foreldrene ikke bekymre deg for mye; tilby løsninger på problemer og bekymringer for at de kan støte på.

Andre kilder til informasjon kan du finne ved å søke på Internett. Medisinsk nettsteder kan være stor for å svare på spesifikke spørsmål. Online foreldre samfunn er perfekte steder for å dele informasjon med andre parents.Ann Marier skriver informative artikler om generelle helseforhold som gir nyttige tips og råd. Hennes nyeste artiklene er om babyen pleie inkludert nyfødte baby care tips

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam