Slik har en sunn Gravid uten å få en masse vekt


   Av Gray RollinsPregnancy kan være en spennende og urovekkende opplevelse. Spesielt hvis du bærer ditt første barn, vil du bli bekymret for helsen til barnet ditt, og selvfølgelig din egen velvære som en sekundær faktor. På toppen av det, youre håndtere alle typer hormoner og følelser, noe som kan gjøre svangerskapet vanskeligere for de beste av oss. Itsa enkle faktum at de fleste kvinner får vekt etter svangerskapet fra feilaktig spise og mangel på mosjon. Dette doesnt nødt til å være tilfelle, og det finnes måter du kan overleve svangerskapet uten å få for mye vekt.

Det første du må vurdere under graviditet er trening. Selvfølgelig, et par timer på helsestudio isnt skal gjøre utslaget hvis youre åtte måneder borte, men ved gjenværende aktiv og selvstendig så lenge som mulig, kan du hjelpe holde kroppen i form, og klargjøre den for fysisk prøvelse å komme. I tillegg vil dette hjelpe deg å holde relativt passform, og stoppe deg fra kø på altfor mange pounds venter på babyen ankommer.

Gravide kvinner ofte rapporterer visse krav, hvorav noen kan være veldig obskure. Hvis du opplever begjær for fet eller sukkerholdige matvarer, kan du prøve å velge lav kalori alternativer i klimatiltak. Selv om det kanskje ikke det du leter etter, er det den beste måten å holde kroppen sunn og tilfredsstille dine lyster.

En annen viktig ting å vurdere under svangerskapet for å unngå overdreven vektøkning er et sunt og balansert kosthold. Bare fordi youre gravid shouldnt gi deg den ideen at junk food is ok. Du må fremdeles spise fornuftig å unngå å legge på ekstra vekt. På toppen av det, å opprettholde et sunt kosthold vil også forbedre din generelle helse, som vil åpenbart ha en positiv effekt på barnet ditt. Videre ved å forsterke din frukt og grønnsaker forbruk, youll være forbruker vitale vitaminer og mineraler for helsen til barnet ditt.

Graviditet er utvilsomt en vanskelig tid, og leter etter kroppen din er kanskje ikke den første og største bekymringen. Men ved å leve et vanlig sunt balansert liv, bør du finne youll kunne holde seg i form, og unngå å sette på overvekt. Videre bør dette hjelpe deg gjenopprette fra svangerskapet, så youll være tilbake opp på føttene på kort tid, for å fortsette din sunne, skriver glad lifestyle.Gray Rollins for OnYourPregnancy.com. Lær om graviditet uten pounds og hvordan du skal komme tilbake i form etter graviditeten ved å besøke oss .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam