In Praise of viljesterk Barn


   Av Bette DowdellCervantes sa Faint heart neer vant fair lady “. Som et spørsmål om faktum, et svakt hjerte aldri vunnet noe som helst. Men satt litt besluttsomhet og vil inn som hjerte, og det kan skyte månen.

Det du hører, er imidlertid at foreldre bør foretrekke den svake hjerte, det er den passive hjertet. It er fremmet som svaret på deres bønner.

Forfattere gjøre formuer med bøker bemoaning problemet med viljesterke barn. De forkynner passive, hele dagen, hver dag. Foreldre, forordning de trenger for å bryte sine childrens willor minst willfulness deres.

Er disse menneskene kidding? Passive isnt wonderful. Passiv er klumpete, som i «sitte der som en klump.” Passiv knapt gjør en bulk i verden, og enda mindre endringer i den. Passiv sitter av og lar livet skje, enten på godt eller vondt.

Passiv er lett å overse, lett å utnytte, og enkelt å utelate. Hvis du ser barnet ditt forveksles med den bakgrunnen høres bra ut, arbeide på passivitet nivå. Hvis du liker tanken på at barna ikke snakker når andre dra nytte av dem, for all del, push passivitet. Passiv barna bruker junior high fulle i sine skap, hvis det appellerer til deg.

Den absolutte faktum er, en viljesterk barnet er nøyaktig hva vi skulle ønske. Sterk nok til å avverge gruppepress. Sterk nok til å sette gode mål og jobbe mot utfordringen. Sterk nok til å utsette gjeldende, kortvarig nytelse for bedre, langvarig premier.

En sterk vilje skaper en beslutning som griper livet i strupen, og gjør det skje. Kanalisert for godt, kan det gjøre fantastiske ting skje.

Unchanneled, optimisme og godt mot som kommer fra å være født med evnen til å fatte vedtak kan få tapt. Du kan ende opp med en bølle eller en drittunge, som, mens det mer sannsynlig med en frustrert, mangelfullt-parented, passiv barnet kan skje.

Uten begått foreldre, en viljesterk barnet kan løpe løpsk og lage alle slags kaos. Oppdra disse barna er oppkvikkende og mye moro, men det aint lett.

Foreldrene må være voksne. De trenger å være foreldre som innser at en forelder er forskjellig fra å være en kamerat. Foreldre som aksepterer det faktum at oppdra barna betyr it handler om barna. Foreldre villig til å gjøre det rette når it ikke den enkle ting. Foreldre som lever et eksempel å følge. Foreldre som forstår at viljesterk barn vanligvis dont “passer inn” alt det godt fordi de er faktisk enestående.

Alle barna, men spesielt sterk-barn vilje, trenger å vite theyre elsket “bare fordi”. It handler ikke om ytelse, selv om selvkontroll og god oppførsel er gode. It handler ikke om å være bedre enn andre, som er en beregning for tapere. Faktisk er it ikke om mange ting. It handler om å oppdra følelsesmessig, fysisk og åndelig sunt barn, trygg på at sterk vilje så mange frykter vil gi dem gumption å møte livet med entusiasme og mot.

Keeping up withor enda vanskeligere, bor foran ofthe viljesterk barnet tar besluttsomhet, kreativitet og energi. Og humor. Lots of humor. Theyll sette deg på knærne, i bønn eller utmattelse eller begge deler. Heldigvis er prisen verdt innsatsen.

  Copyright 2007 by Bette Dowdell. Alle rettigheter reserved.Bette Dowdell, mor til viljesterk barn, nå er blitt jobbet med datamaskiner i mange år, og underviste også Bibelen, inkludert undervisning alvorlige teologi å gradere skolebarn, ikke en jobb for sissies. Les om hennes bok, Hvordan bli en kristen uten å være Annoying kl http://www.ConfidentFaith.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam