Humminbird SmartCast: Sonar Sensorer å hjelpe deg å finne de Elusive Fish

Hvor mange dager har du kastet bort uten å vite hvor fisken eller ikke være i stand til å finne riktig varmt sted å fange fisk som du vil? Den Humminbird SmartCast RF / vil gi deg en god ide om hva du har å forholde seg til. Du sparer både tid, bruk SmartCast stedet. Det har mange av funksjonene som du leter etter og du kan stole på den for høy kvalitet hver gang. Her, sjekk dem ut.
Først er det Ultra Wide grad strålebredden awesome! Få en flott utsikt over bunnen fra en hel grader. Dette vil gjøre jobben din akkurat det mye lettere for å finne fisken når du kan se så mye i så mange retninger. Men fjernkontrollen ekkolodd sensor eller RSS er det som gjør dette verktøyet så stor. Den lar deg plassere eksterne sensorer hvor du vil, og å gi tilbake resultatene til din posisjon.
Hvor er de på vei? Hva er der ute? Hvor bør du gå neste.? Det kan bidra til å besvare alle disse spørsmålene for deg.
RSS vil vare om timer i vannet bruk. Du kan bruke Wet Switch to maksimere batteriets levetid. Den slår seg automatisk ned når du tar RSS opp av vannet. Dette vil hjelpe deg til å ikke glemme å slå den av altså spare batteriets levetid. Det tilbyr en fot fjerndrift rekkevidde på føttene i dybden. Du får se en rekke områder så vel som en dyp one! Flere detaljer mer presisjon for deg.
Den andre funksjoner som tilbys av RF inkluderer en Ultra Wide sonar som gir dobbelt så vanndyp dekning samt timer i vannet bruk. Du vil finne som tilbyr føtter fjerndrift rekkevidde og føtter av dybde. Det er ganske enkelt den neste versjonen av RF. Begge disse RSS-modeller vil gi deg den informasjonen du trenger for å ha det perfekte fangsten hver gang .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam