Femme Fatale # 1


   Ved Wrestling GameWhen en besatt fan av Trish Stratus dukket opp på RAW 10. oktober 2005, lite visste noen forventer at hun en dag skulle overgå sitt idol og tjene sitt 4de WWE Womens Championship på mindre enn tre år.

Likevel, på ettertid, hvem er egentlig overrasket? Mickie James er, tross alt, en femme fatale.

Hei, og velkommen til den første utgaven av Femme Fatale, et kolonne som setter pris på den finere siden av bryting verdens kvinner. Fra WWE Divas til TNA Knockouts, fra Joshi Puroresu til GLORY Jenter, Ill funksjonen det beste fra fortiden, nåtiden og Ill selv kaste inn noen fremtidige spådommer. Men ikke alle kvinnelige wrestler kvalifiserer som en femme fatale. Nei, for noen å være kjennetegnet, de må oppfylle to viktige kriterier.

For det første må de være forførende. En ekte femme fatale er noen som kan bruke sin kvinnelighet som våpen. Hun må være noen som er klar over hvor potent hun kan bli for å få det hun vil, når hun vil det. Hun er en som sjarmerer de rundt henne og bruker dem som hun vil.

For det andre må de være dødelige. Den femme fatale vet å dra henne inn i mål akkord, farlig, noen ganger dødelige situasjoner. Dessuten gjør hun det ikke på en åpenbar måte, men bruker påskudd for å få henne skjult agenda.

Ingen typisk de femme fatale mer enn Mickie James, gjeldende WWE Womens Champion. Fra første stund vi oppdaget henne på WWE TV, visste vi at hun hadde det tok å oppnå uten tvil den største premien i bransjen. Men let oss se på henne seks år reise mot det første tittel regjeringstid.

Mickie Laree James ble født 31 august 1979 og begynte sin profesjonelle bryting karriere i en alder av 20 som en betjent til det liker av Tommy Dreamer og Julio Dinero. Ringe seg Alexis Laree, wasnt hun bare innholdet som skal fryd for øyet på orkesterplass, å bli fysisk involvert i én kamp etter den andre. Hun hjalp Tommy Dreamer vinne KYDA Pro Heavyweight Championship. Til slutt, elsker henne for industrien førte henne til å komme i ringen og konkurrere mot etablerte motstandere som Allison Danger og Lexie Fyfe, til navnet Alexis Laree ble assosiert med fartsfylt, spennende bryting i Maryland Championship Wrestling og andre forbund i øst Coast uavhengige scenen.

I årene som fulgte, har vist seg mer enn i stand til å tiltrekke seg fans til viser at hun var booket på, begynte Alexis Laree å vinne titler og sement hennes popularitet. I 2001 vant hun en kamp kongelig for Southern Championship Wrestling Diva tittel. Mindre enn to år senere, var Alexis Laree varmt eiendom, og vant flere titler over flere kampanjer. Faktisk ble 2003 et vannskille år for den unge fribryter. Hun ikke bare ble den første Cyberspace Wrestling Federation Womens Champion, slo det liker av Serena og april Hunter, men også slo Billy Reil å vinne Impact Championship Wrestling Junior Heavyweight tittelen! Alt i alt holdt Alexis Laree seks forskjellige titler dette året, de fleste av dem samtidig.

Men enda større ting skulle komme for den unge femme fatale. I april 2003 gikk Alexis Laree for en WWE tryout kamp mot hennes gode venn Dawn Marie. Dagen etter ble hun planlagt å vises på en NWA: TNA pay per view med Julio Dinero som en del av Raven nye gruppe The Gathering i dette nå beryktede Clockwork Orange House of Fun kamp. Det var dette engasjementet med Raven på nasjonalt nivå som virkelig propelled Alexis Laree videre inn i rampelyset og inn i bevisstheten til bryting fanatikere.

Etter å ha tilbrakt flere måneder med TNA, Alexis Laree slutt tok det viktigste steget i karrieren, og hadde en tryout kamp med Dawn Marie før du signerer en utviklingsprosess avtale med WWE i august 2003. Hun ble umiddelbart sendt til Ohio Valley Wrestling, der hun raskt sto ut blant de andre kvinnelige håpefulle, inkludert Jillian Hall og Melina.

Det var i OVW at Alexis Laree begynte å utvikle personligheten til Mickie James at vi alle er kjent med i dag. Hennes høye energipriser, in-your-face attitude var akkurat det RAW for å sprite opp vaktliste deres som begynte å bli litt flau av den kjedelige Diva Search. Selvfølgelig var det vanskelig å ikke legge merke til henne latterlig korte skjørt som gjemte seg svært lite da hun spratt rundt i ringen, dra håret. Ofte var det vanskelig å fastslå hvor hennes virkelige personlighet endt og hennes Kayfabe gimmick begynte. En ting er sikkert: Mickie James er en sann bryting fan, som teller tidligere WWE Diva Lita som en av sin all-time favoritter.

På RAW, derimot, var det Trish Stratus som fikk æren av å være sammen med Mickie James. 10. oktober, 2005, gjorde fremtiden Womens Champion hennes første RAW opptreden som den daværende Womens Champion største fan. I det som kunne ha vært et subtilt hint fra WWE til mange av sine fans som kan være litt skremmende når ansikt til ansikt med deres favoritt Superstars, den debuterte Mickie James viste seg å være altfor overveldet da gis anledning til å jobbe med Trish Stratus.

Mickie James tok henne fandom til høyder aldri sett før. Ved starten av neste måned, under oppfylle dine Fantasy Diva Battle Royal på Taboo Tuesday, kledde hun opp som Trish Stratus (komplett med inngang musikk og falsk tittel belte), og deretter fortsatte å eliminere seg selv og Victoria for å hjelpe Trish beholde sin tittel.

I månedene som fulgte, begynte Mickie James bruke trekk som Trish Kick, som hun omdøpt til Mick Kick, samt Lou Thesz trykk som var signatur trekk for Trish Stratus. Ironisk nok, men under en # 1 Contenders Match på RAW i desember 2005, Victoria var i stand til å motvirke Mick-a-Rana (enda en signatur flytte lånt fra Trish), men klarte ikke å forsvare seg mot en ond Standing Tornado DDT det var veldig mye en Mickie James original.

Med seier over Victoria, ble Mickie James nå # 1 Contender til tittelen holdt av Trish Stratus. I ukene frem til New Years Revolution, startet Mickie James å spille hodet spill med sin motstander og idol. Utenfor ringen, Mickie James fulgte henne idol overalt, og i dette nå beryktede episoden kysset Trish Stratus under mistelteinen i julen RAW episoden. Den følgende uken, etterfulgt Mickie Trish selv i dusjen, hvor hun strategisk holdt opp et håndkle for å få et glimt av hennes favoritt Diva nakne kropp.

Til tross for alle psykologiske forvirring mellom de to Divas var Trish Stratus slutt i stand til å forsvare sin tittel hell på New Years Revolution. Likevel fortsatte Mickie James å subtilt pådrivere for et lesbisk forhold med Womens Champion, til stor forargelse for Ashley, som anså Trish en mentor figur.

Ashley advart Trish om Mickie, og kalte henne en psycho, som bare førte til en sjalu Mickie gjennomføring av en rekke ondskapsfulle angrep på hennes «rival». Dette kulminerte i en kamp på 2006 Royal Rumble, der Mickie innrømmet sin kjærlighet for Trish, som var spesiell gjest dommeren. Til syvende og sist ble Trish tvunget til å fortelle Mickie i mars at de trengte litt tid fra hverandre. Til tross Mickie er knust hjerte, holdt hun og ble Trishs tag team partner lørdag Nights Main Event.

Men merket at natten vendepunktet i Mickies forelskelse med Trish, da hun vendte på henne idol med Mick Kick og ga henne en smak av hennes egen Stratusfaction. Mickie sa senere at Trish hadde brutt sitt hjerte, og nå er hun skulle bryte Trish.

Så det var at Wrestlemania 22, på den storslåtte scenen av dem alle, Mickie James igjen utfordret Trish Stratus for andre gang dette året. Det Womens Championship var på linjen, og i motsetning til New Years Revolution kamp, var det ingen kjærlighet tapt mellom de to konkurrentene. Det var en brutal kamp som så både kvinner ta ut måneder med frustrasjon og følelsesmessige omveltningene på hverandre. Mickie spilte sin psykotiske rollen godt, tar sadistisk glede i å påføre smerte på hennes tidligere idol. Utrolig nok, midtveis i kampen, var det klart at Mickie intensitet ble resonnere med tusener til stede. De begynte å heie med hver offensive trekk som i forbindelse med Womens Champion som Mickie James langsomt vant sin beundring.

Til slutt, det hele kom ned til et stort powerbomb av Trish Stratus som truet med å avslutte den episke kampen, men Mickie James sparket ut og levert sin patenterte Mick Spark mot hodet, banket Trish semi-concious og tillater Mickie til pin henne og seier hennes første WWE Womens Championship, til stor glede for hennes nye fans.

Mickie karriere i WWE etter sin første tittel styre har naturlig nok sett sine oppturer og nedturer. Hun mistet tittelen senere i 2006 til Lita, men hennes økende popularitet resulterte i et ansikt tur. Etter pensjonering av Trish Stratus, ville hun nok en gang feide med Lita over tittelen beltet, bryting i en serie kamper før vant tittelen for andre gang på Survivor Series. Dette gav også Mickie James privilegiet av bryting Lita siste kamp i WWE.

I 2007, som Womens Champion var Mickie James involvert i en feide med sin OVW rival, Melina som climaxed i første Womens Falls Greven Anywhere kamp i mars. Den neste måneden, vant Mickie sin tredje tittel i et hus i Paris, bare for å miste det minutter senere til Melina. Det vil være det nærmeste Mickie kom til tittel for det meste av året.

26. november, men beseiret Mickie James Melina i # 1 Contender kamp for Womens Championship, så holdt av “The Glamazon” Beth Phoenix, sette opp en tittel kamp mellom de to på Armageddon, en kamp der Beth Phoenix forsvarte sin Women tittel.

Det var rundt denne tiden at ryktene gikk rundt som Ashley skulle motta en tittel push etter Wrestlemania 24. Men fordi hun var utsatt for skade (hun har hatt flere operasjoner på ankelen hennes) ble det antatt at dette presse måtte bli gitt til noen andre.

I en liste som ettertraktet både ser og atletisk, bare en troverdig ansikt kan bli en passende erstatning. Dette var ingen ringere enn Mickie James, som ironisk nok erstattet henne én gang rival Ashley som neste Womens Champion. Ettertid viste at erstatning ikke kunne vært timet bedre. Mindre enn en måned senere, fikk Ashley litt dårlig rykte om henne tidligere engasjement i en escort service.

Så det var det, på den 14 april 2008-utgaven av RAW, som ble holdt i London, beseiret Micke James “The Glamazon” Beth Phoenix å vinne sin fjerde Womens Championship.

Denne helga, på Dommens dag, ansikter Mickie James hva som kan uten tvil være hennes tøffeste utfordring ennå. En trippel trussel kamp med Melina og Beth Phoenix med Women tittel på linjen. Vil de fire-tiden Womens Champion vinne mot slike farlige sjanser? Bare tiden vil vise. Likevel kan vi være sikker på en ting, vil Mickie James ikke gå ned uten fight.Games MT SNC http://www.thewrestlinggame.com/wrestling http://www.thewrestlinggame.com/wrestling/articles/femme_fatale.asp

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam