Cardiovascular teknologer og teknikere: Career Opportunities


   Av Mike ClarkCardiovascular teknologer og teknikere er assistenter til leger som diagnostisere og behandle hjertesvikt (hjerte) og perifer vaskulær (blodkar) plager. Det er 3 områder som de kan spesialisere inne: invasiv kardiologi, ekkokardiografi og vaskulære teknologi. Utenom dette tekniske arbeidet, kan han eller hun kan gjøre kontorarbeid, herunder holde doctor utnevnelse kalendere, skriver legenetolkninger, og vedlikehold av utstyret.

Cardiovascular teknologer og teknikere fylt ca 45.000 arbeidsplasser i 2004. Om lag 75 av disse jobbene var på sykehus (private og offentlige), primært i kardiologi avdelinger. De jobbet også i medisinske og diagnostiske laboratorier, inkludert diagnostikk billedbehandling sentre og legerkontorer, blant kardiologer.

De fleste er opplært i 2 – til 4-årig program, vanligvis i 2 års kurs på junior eller “community colleges. Fire år programmer blir mer tilgjengelig. Noen får opplæring på jobben. Hvis man er kvalifisert i en alliert helse yrke, vil bare det året spesialiserte instruksjon er nødvendig. I enkelte områder, som for EKG teknikere opplæringen er på jobb, vanligvis i 8 til 16 uker.

Det er for tiden 33 programmer er akkreditert av Joint Review Committee on Education in Cardiovascular Technology. Hvis du oppgraderer fra en av disse programmene, er du kvalifisert til å få faglig sertifisering.

I tillegg til tekniske kvalifikasjoner, er en arbeidsgiver vil trolig gi sterke hensyn til en person pålitelighet, deres mekaniske evner og evne til å følge detaljerte instruksjoner. Det er også nyttig å ha en hyggelig, avslappet måte for patient fred i sinnet.

Cardiovascular teknologer og teknikere skal kunne:

forberede pasienter Hjartekateterisering

overvåke pasienterblodtrykk og hjertefrekvens

ha god kommunikasjon og record-holder ferdigheter

være fysisk form og i stand til å jobbe i stressende forhold.

Job vekst for kardiovaskulær teknologer og teknikere vil øke mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker gjennom året 2014. Dette vil være delvis på grunn av en aldrende befolkning og på grunn av tekniske fremskritt betyr mindre behov for costlier prosedyrer.

Hvor mye Cardiovascular teknologer og teknikere tjene?

Median årlig inntjening var $ 38.690 mai 2004, med halvparten av de i feltet tjene mellom $ 27,890 og $ 50,130. Den laveste lønn var under $ 21.790, og den høyeste var mer enn $ 59.000.

En dag i en Cardiovascular Technologists Life

På en typisk dag en Cardiovascular teknolog vil:

hjelpe leger i å diagnostisere og behandle hjertesvikt og perifer vaskulær lidelser,

hjelpe leger med Hjartekateterisering prosedyrer,

forberede pasienter Hjartekateterisering og ballong angioplastikk,

overvåke pasienterblodtrykk og hjertefrekvens med EKG-utstyr og gi beskjed til lege hvis noe synes å være feil,

muligens forberede og overvåke pasienter under åpen hjertekirurgi og under innsetting av pacemakere og stenter,

løpe noninvasive tester ved hjelp av ultralyd instrumentering som Doppler ultralyd,

utføre medisinske historier,

muligens administrere medisiner til fysisk aktive pasienter for å vurdere deres hjerte funksjon,

forklare visse prosedyrer for pasienter, spille inn ytterligere medisinsk historie pasienten gjelder å velge riktig utstyr innstillinger, og endre patient posisjon som nødvendig,

utføre Holter overvåke og stresstesting (hvis de har avansert opplæring).

Jeg håper denne artikkelen gir deg en god ide om hva som er involvert i karrieren for en kardiovaskulær teknolog eller tekniker. Helsevesenet er den største næringen i verden. I USA har om lag 14 millioner mennesker jobber i helsevesenet feltet. Flere nye lønns-og lønn jobber i helsevesenet enn i noen annen industri. (Noen tall fra Bureau of Labor Statistics.) Mike Clark er leder for Health Care Hiring (http://www.healthcarehiring.com) en portal til helsevesenet og medisinske fellesskapet. Sjekk ut denne nettsiden for å finne ut mer om karriere opplæringsmuligheter og landsomfattende arbeidsgiver kontaktinformasjon, i helsevesenet og medisinsk sektor .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam