The Delicate Balance


   Av R. Martina god swing vil betale utbytte for år. Men å få til en god sving i første omgang er nøkkelen.

A. The Quest

Alle som begynner å spille golf innser til slutt at swing er “hvor it er på.” De som har raffinert sine svinger er de som ofte ender opp med best score. It er ikke rocket science. It er som alt annet: hardt arbeid praksis vil styre dagen hver gang.

For å gjøre alle svinge telle, må du kombinere ulike elementer i dyktighet konsentrasjon. Når det kombineres, en grasiøs sving kjører ballen med den perfekte mengden loft avstand det er behov for å nå sine mål.

Det bør være en stor flytende bevegelse.

Og skulle du nesten føler kulen, klubben, kroppen blir en i prosessen.

B. A Touch Of Grace

Når du har startet din svinge klubben har startet nedstigningen mot ballen, bør det gjøres så elegant som mulig.

Nybegynner golfspillere ofte pisken sin klubb så hardt de kan i begynnelsen av Downswing deres. Dette vil ofte resultere i urettmessig vekt skiftende en forskjøvet kontakt med ballen. Som et resultat, balanse makt noen ganger tapt.

Husk er flotte bilder laget med presisjon nåde, ikke rå makt ….

C. Bare den rette balansen

Balanse er viktig i all idrett, og golf er intet unntak. For å utføre effektivt, idrettsutøvere må ha god balanse, spesielt i avgjørende øyeblikk i spillet.

I golf spiller balansen en viktig rolle under hver sving du tar. Det påvirker nøyaktigheten makt hvert skudd. Komme det er riktig en nødvendighet.

Når en spiller ikke har midtstilt balansen skifter vekten fra fot til fot, kan deres tempo bli kastet av. Den clubhead bare doesnt treffer ballen med ønsket vinkel som trengs for å gjøre det til en flott skudd. (Neste gang du spiller, ta en titt. Youll merke noen spillere som ser ut til å nesten falle over etter swing deres. Dette er eksempel på dette av mangel på balanse-kontroll.)

Nøkkelen til å stoppe vekt skift (og dermed miste balansen) er å rotere kroppen rundt en enkelt akse punkt. Med andre ord bør Golfsving være mer rotational enn sideveis.

Husk dette å hjelpe deg å beholde kontrollen over kroppen din it saldo. I sin tur vil dette bidra til du treffer ballen med presisjon akkurat den rette mengden strøm … pow!

Når du øver på driving range, itsa mye moro å slå ballen så langt du kan. Faktisk, jeg liker å kjøre kuler på rekke mye mer enn jeg liker å spille selve spillet (men dont si det til noen!).

Du kan imidlertid forbedre andre ferdigheter dessuten avstanden når du er på området. En ferdighet som kan forbedres er din saldo.

I stedet for en kraftfull, hakkete følelsen, vil du at svinge til å bli enda væske-lignende. Utvikle god balanse vil hjelpe deg å gjøre akkurat det. Og er driving range perfekte “ikke noe press” sone å gjøre det.

Du kan forbedre balansen ved å ta praksis svinger slå skudd med føttene plassert holdent sammen. Det vil trolig føle seg vanskelig i starten, men du vil lære mye av svingende klubben med føttene sammen.

Å ha et stramt base som dette vil også hjelpe deg med å utvikle en bedre sans for vekten makt clubhead din.

D. Hva Å Fastsette First

Få en stor Golfsving tar den kombinerte innsatsen til mange variabler som tempo, kontroll, nåde, balanse. Hvis du er nybegynner golfer eller trenger store forbedringer, dont prøve å fikse alt på en gang.

Arbeider med sving tar tålmodigheten fokus. Fokus på ett element om gangen!

Den beste måten å komme seg opp i golf ferdigheter stigen er å ta ett element i sving konsentrere seg om det før det er top-notch.

Deretter videre til andre områder for forbedring som trenger å berøre up.Click denne linken for å lære mange flere GRATIS golf hemmeligheter! http://www.quickgolfsecrets.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam