Personal og Home Care hjelpere: Career Opportunities


   Av Mike ClarkPersonal og Home Care hjelpere arbeider i pasienterhjem og rom, noe som hjelper funksjonshemmede, eldre, syke og psykisk utviklingshemmede og forstyrrede personer bor i sine egne hjem eller i bolig pleie fasiliteter. De gir housekeeping og rutine personlig pleie tjenester, samt undervisning og psykologisk støtte til sine pasienter. De kan gi råd til familier og pasienter på ernæring, renslighet, og husarbeidet.

Medhjelpere holde oversikt over klienteneforhold, og av tjenester utført, og rapportere til en veileder som ofte er en sykepleier (RN). Hjelpere bistå og samarbeide med helsepersonell og annet helsepersonell.

Personlig og heim pleie hjelpere inneholde over 700.000 arbeidsplasser. De fleste jobber i hjemmet helsetjenester, individ og familie tjenester; Beboeromsorg anlegg og private husholdninger. Selvstendig næringsdrivende hjelpere arrangerer arbeidstid, betaling osv. på egenhånd.

I noen stater, trenger man bare motta on-the-job training, som vanligvis gis av arbeidsgivere. I andre land formell opplæring kan være nødvendig. Dette er tilgjengelig fra fellesskapet høgskoler, fagskoler, eldre omsorg programmer og Home Health Care organer.

Nasjonal sertifisering tilbys av The National Association for Home Care og Hospice (NAHC). Sertifisering er en frivillig demonstrasjon på at vedkommende har møtt industristandarder. Man må fullføre en standard 75-timers kurs og skriftlig eksamen utviklet av NAHC. Hjem omsorg hjelpere søker sertifisering er vurdert på 17 ulike ferdigheter av en sykepleier.

Stat mandat tester som for tuberkulose kan være nødvendig som del av en fysisk undersøkelse. Criminal bakgrunnen sjekker det er også nødvendig for sysselsetting.

Personlig og heim pleie hjelpere må kunne:

  hjelpe mennesker og ikke tankene hardt arbeid,

  være ansvarlig, medfølende, følelsesmessig stabile og munter,

  være taktfull, ærlig og diskré

  selvstendig arbeid

  følger detaljerte instruksjoner,

  løfte pasienter uten å belaste eller skade seg selv.

På grunn av rask vekst i sysselsettingen og høy utskifting trenger gode jobbmuligheter er forventet. Job vekst for personlig og hjem pleie hjelpere anslås å vokse mye raskere enn gjennomsnittet for alle amerikanske yrker.

Hvor mye Personal og Home Care hjelpere tjene?

Gjennomsnittlig hourly inntjening for personlig og hjem pleie medhjelpere ble $ 8,12 i mai 2004. Betal varierte fra mindre enn $ 5,93 per time opp til mer enn $ 10.87 en time.

En dag i en personlig og Home Care Aides Life:

På en typisk dag et personlig og hjem pleie aide vil:

  clean klienterhus,

  vaske, og skifte sengetøy,

  planlegge måltider (herunder spesiell diett), kjøpe mat og lage mat,

  hjelpe klientene komme ut av sengen, bade, kjole og brudgommen,

  ledsage klienter til legeravtaler eller andre ærend,

  råde familier og pasienter på ernæring, renslighet, og husarbeidet,

  bistå med toalett trening en sterkt psykisk utviklingshemmede barn,

  lytte til kundene snakke om sine problemer,

  oppbevare registreringer av tjenester utført og klientertilstand og utvikling,

  rapportere endringer i client tilstand til veileder eller saksbehandler.

Jeg håper denne artikkelen gir deg en god ide om hva som er involvert i karrieren til et personlig og Home Care Aide. Helsevesenet er den største næringen i verden. I USA har om lag 14 millioner mennesker jobber i helsevesenet feltet. Flere nye lønns-og lønn jobber i helsevesenet enn i noen annen industri. (Noen tall fra Bureau of Labor Statistics.) Mike Clark er leder for Health Care Hiring (http://www.healthcarehiring.com) en portal til helsevesenet og medisinske fellesskapet. Sjekk ut denne nettsiden for å finne ut mer om karriere opplæringsmuligheter og landsomfattende arbeidsgiver kontaktinformasjon, i helsevesenet og medisinsk sektor .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam