Healthy Eating for Kids: Lets start som vi mener å fortsette


   Av Clive JenkinsChildren, blant andre, er de som trenger det mest riktig ernæring for deres vekst og utvikling. Dette er hvor sunt å spise for barna kommer inn alle foreldre ønsker å gi sine barn den type næring som virkelig nærer. Bare, kan dette også være en tøff oppgave.

Å gi barna riktig mengde næringsstoffer kroppen trenger er ganske en tøff oppgave for foreldre fordi barna er vanskelig å mate. De er vanligvis kresen når det gjelder mat. Mesteparten av tiden, ville du må tvinge maten inn i munnen bare å sørge for at de spiser det som blir servert til dem.

Hvordan bør foreldre iverksette et sunt kosthold for barn i en mindre pågående måte? Selvfølgelig kan du absolutt ikke må gi etter for hva barnet spør. SUNT KOSTHOLD kommer med disiplin. Det er ikke noe du bare bør innføre. Det er ikke noe som skjer overtid. Du må finne en måte for dem å sette pris på den fantastiske ting sunn mat kan gjøre med kroppen sin. Den beste tiden å starte dette så snart barnet begynner å ta i fast føde.

Jo tidligere du introduserer dem til sunt kosthold, jo mer blir de vant til å spise mat som gir dem riktig mengde næringsstoffer. Hvis du ødelegge dem ved å gi etter for hva de ber om å spise, vil de sikkert ikke spise hva de skulle.

Kontroller at de spiser en rekke matvarer. Ikke gi dem den samme menyen over og over. La dem prøve ulike matvarer slik at de skal bli kjent for alle matvaregrupper. Inkluder korn, grønnsaker, frukt, kjøtt og meierier i kostholdet. Korn er viktig kilde til fiber. Jo mer fiber du inkludere i kostholdet sitt, de mindre er sjansen for at de blir overvektige.

Selv ungene naturligvis ikke liker grønnsaker, det er ingen annen måte enn å prod. dem. De trenger tre til fem porsjoner med grønnsaker i sitt daglige kosthold. Hvordan lokker du dem å spise grønnsaker? En måte er å vise dem at du liker å spise grønnsaker selv. Være deres forbilde. Du må alltid tjene grønnsaker hvert måltid slik at de skal utvikle sans for grønnsaker i stedet for tjener dem nuggets eller kylling stiller ofte.

Siden, barn også mindre setter pris på frukt, bør du også begynne å gjøre dem tilgjengelige for barn i tidlig alder hvis du vil at de skal øve å spise sunt. Tjene dem frukt i stedet for sjetonger eller fransk frites for snacks. Etter hvert vil de utvikle en vane, og det vil ikke lenger være et ork for deg å få dem til å spise sunt.

Når du begynner å få dem inn i en god praksis av å spise næringsrik mat, vil det bli mindre utfordrende for deg å lære barnet å spise sunt vane. I utgangspunktet er det bare hvordan du presenterer maten. Tenk på måter hvordan de kan finne spise grønnsaker og frukt fornøyelig. Igjen starter tidlig er det beste og sikker måte å gjøre dette. Gi dem en balanse kosthold og så mye som mulig tilby dem en rekke matvarer å velge from.Clive Jenkins er en ekspert forfatter på Vekttap og kosthold programmer. For å få oppdaterte nyheter, informasjon, rapporter, tips og vekttap hjelp, kan du gå Slimmers Paradise dag http://slimmersparadise.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam