kreative måter Announce svangerskapet To Your Husband


   Av Kendra SpencerDisbelief, spenning, sjokk. Ord CANT beskrive følelsen du får når du ser at graviditetstest slå positivt for første gang. Youve ventet i uker, måneder, kanskje år for å se dette resultatet og du CANT vente med å fortelle din mann. Du kunne bare kjøre ham utbrøt de nyhetene som youre gravid eller du kan ta det ekstra steget for å gjøre dette betydningsfulle kunngjøringen selv det mer spesielle. Her er noen kreative måter å fortelle ham at du er gravid:

Middag og en gave.

Hvis maten er veien til man hjerte, da dette er veien å gå. Pakk opp positiv graviditetstest som en liten gave, og presentere det til ham over sin favoritt måltid. Hvis mannen din er en utgående type, tar ham til sin favoritt restaurant og har maitred bringe gave til bordet etter youve ferdig middag. Din mann kan dele sin jubel med beskyttere og ansatte, som uvegerlig vil bli begeistret for deg. Sjansene er de kanskje inkludere dessert på huset; youre spise for to nå, så føye! Hvis du tror din mann foretrekker en mer intim setting, kokk hans favoritt middag og dekket bordet med gode Kina du aldri har anledning til å bruke.

Foreslå Farskap.

Hvorfor ikke gjenskape hvordan din mann fridde til deg, men i stedet foreslår farskap? Ta ham tilbake til der han fridde og gjenskape scenen. I stedet for en ring boksen hånd ham et armbånd esken med positiv graviditetstest inne og spør: «Vil du bli vår baby far?”

Bolle i ovnen.

Snike meg ut av senga tidlig en morgen, og satte en gruppe med kanel boller i ovnen til å bake. Dont bekymre baking disse fra bunnen av, den Forberedte nedkjølte seg fra dagligvarebutikk vil gjøre det bra. Når din mann våkner opp og lukter den uimotståelige lukten kunngjøre til ham at “Honey, weve fikk en bolle i ovnen!”

A Memento.

Annonsere svangerskapet til mannen din med en suvenir at han kan holde på sin pult eller dresser. Ta et bilde av din positiv graviditetstest og ramme det med ordene, «Positive bevis på at i ni måneder vil du være den beste faren rundt, bare vent, youll se.

En t-skjorter selv du kan elske.

There er ingen tvil om det, jeg elsker menn trykte t-skjorter. Mens dette kan vanligvis være bane av oss kvinner, kan dette endelig jobbe i vår favør. Gi ham en gave fra en t-skjorte som sier snart være Worlds Best far, “og se hans ansikt lyser opp.

Begynn å spare.

Er din mann ansvarlig for familiens økonomi? Kjøp ham sparegrisen og sette et merke rundt halsen som sier til “Vår Babys College Fund – Bare 18 år og 9 måneder lagre.” Sett denne på dresser sitt og vent på ham å finne det. Dont bli overrasket hvis han kommer løpende til deg med en stor klem …. og en ny husholdningsbudsjettet.

Sweet Tooth.

Har din mann har en søt tann? Imøtekomme til craving hans med spesiell melding. Plukk opp husband favoritt kinesisk ta ut og bytte ut Fortune Cookie meldingen med din egen melding som sier: “Du skal bli far på xx / xx / xxxx (din forfall).” Eller har en morsom ettermiddag på maling-din-egen-keramikk butikk og gjøre ham en iskrem bolle som sier Youre skal bli pappa! ” Fyll det opp med sin favoritt iskrem og se hans reaksjon når han kommer til bunns.

Multi-media Momma.

Er du datamaskin peiling? I disse dager å lage filmer og bilder lysbildefremvisninger på datamaskinen er så brukervennlig. Du kan lage en uforglemmelig svangerskap kunngjøringen ved å redigere sammen noen av dine favoritt bilder og hjemmevideoer sammen med endelig melding som annonserer din graviditet og brenne det på en DVD. Pop en bolle med popcorn for mannen din å spise så han klokker sin nye favoritt flick.

Uansett hvordan du sier det, enten med humor, romantikk, eller drama, forteller mannen din at he kommer til å bli far vil uten tvil bli en minneverdig begivenhet i livet ditt. Lykke til og gratulerer! Kendra Spencer er redaktør for Shopping for to som tilbyr shopping, helse og baby råd for nye og venter moms samt de søteste graviditet annonsere t-skjorter tilgjengelig .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam