Recruit Confederate Generals For Your Network Marketing Business !


   Av Nathan Gurley “Har jeg en drøm” – Dr. Martin Luther King

“Jeg hadde en drøm, jeg hadde en kjempeflott Dream» – Lionel Richie

“Jeg hadde en kjempeflott Daydream om Confederate Network Marketing” – Nathan BF Gurley

The American Civil War Between the States hadde endt, og toppen Confederate generalene var tilgjengelige for introduksjon til min nye network marketing selskap. Med oppmuntring fra sponsoren min var jeg i stand til å mønstre nok Moxie å nærme seg dem enkeltvis via et tre slik telefonsamtale. Lederne for hæren var svært mottagelige for min nye forretningsmodell og kunne ikke vente med å komme i gang. Så kjære ledere i militæret, hadde de absolutt ingen problem å rekruttere tusenvis av utsiktene til å delta i vår virksomhet. Tross alt, det var alt for saken. Mine visjoner om aldri slutter sirkler tegnet på en hvit bord ble til slutt kommer til å realiseres.

Plutselig instruerte min kone meg å klippe plenen. Daydream over. Den sanne hvine av Rebel Yell unnslapp meg for alltid, men alt er ikke tapt. En syngende cowboy rir inn i byen med $ 9 og en ny løsning for network marketing.

Dagene å rekruttere prospekter er over. Dager heve vanlige folk til rang av General i det 21. århundre er over oss. Før det kan skje, 4 problemer må tas opp.

Problem # 1: Folk Hate å selge.

Mange innser makt network marketing. Tilbake i den dagen vi ofte så sirkler i styrer og arktavler på hotellet konferanserom, hvis vi var heldige nok å få en morgen sporet vi kunne være i stand til å comp en alle appetittvekkende kontinental frokost. Der jeg kommer fra, hvis det dont har bacon, egg og Grits, det aint frokost. Allikevel, de fleste mennesker hater å selge, og du kan tegne alle kretser du ønsker på en kritt bord – folk hater å selge og det var et stort problem.

Problem # 2: Personer Skyv Produkter og / eller selskapet.

Det finnes noen network marketing selskaper som har vært i bransjen siden begynnelsen av konseptet, men mest dont vare lenger enn varigheten av borgerkrigen. Naturen av dyret er at alle nettverk markedsføringsselskap som hasnt eksistert i mange år mangler troverdighet i de fleste folksinn. En bedrift kan ha det største produktet i verden og den mest spennende godtgjøringsplanen men hva så. De fleste kan like ideen, men de dont vet å markedsføre dette i essensen du oppretter et annet problem i sitt liv dvs. It er bra, jeg liker konseptet, men hvordan jeg skal markedsføre det. Tvil setter inn, regningene hoper seg opp, faller prospekt ut og ting krasjer. Det var et stort problem.

Fordel # 3: De fleste mennesker føler at de Cant Do foredrag.

Jeg dont vet om deg, men jeg sikkert fikk jitters da jeg gikk for å gjøre en arktavle presentasjon.

Noen ganger ville prospektet gå så langt som å ta tak i boken fra meg å se hva annet var i den.

Doing produkt presentasjoner var et stort problem for folk flest.

 

Fordel # 4: mange føler de ikke er ledere.

Generalene Lee Jackson, Forrest andre var åpenbart store ledere. Folk som det er få og langt mellom dem. Mer enn sannsynlig de fleste ledere er født og de andre er utviklet. I alle fall å være en leder tar lidenskap, forpliktelse til årsaken og et helhetlig perspektiv på det ønskede resultatet som skal oppnås til tross for hindringer. Vi møter hindringer og mislykkes på et tidspunkt eller en annen, men de fleste av oss har ikke tro Generelt Stonewall Jackson hadde. Folk bli motløs og slippe ut fordi de CANT visualisere seg selv i stedet de strebe etter å være. Finne ledere som kan styre andre å bli ledere var et stort problem i network marketing.

Da Internett ble først gjort tilgjengelig for massene (15 år siden?) Network Markedsførere overalt var begeistret da de ville være i stand til å nå flere mennesker. Dessverre for de fleste, ble drømmen om suksess aldri realisert fordi aformentioned problemene fremdeles eksisterte.

Personlig vet jeg disse problemene for å være selvinnlysende fordi jeg har opplevd dem selv mange ganger.

* Jeg hater å selge

* Ive prøvde å presse en bedrift eller et produkt uten suksess

* Im ikke en naturlig født learder

Hva gjør jeg? Gi opp og la meg daydream å rekruttere generaler til ikke å materialisere?

NO WAY!

Hva sier du Singing Cowboy? …

Vi presenterer $ 9 Solution

Syv år inn i det 21. århundre en countrysanger funnet ut hvordan du kan overvinne alle hindringer ved å fullstendig eliminere problemene nevnt tidligere.

Hva? Tuller du? Visste Oberst Keith fyller deg opp med for mye whiskey og gi dine hester for mye øl?

Nei, it sant.

Vennligst la meg få introdusere deg Tsjad Rissenan, Markedsføringsloven Cowboy, oppfinneren av $ 9 Solution. Løsningen som stavsprang deg over de hindrene som er forhindrer deg fra å være vellykket i network marketing.

Nei Selling, No Presenting, ingen plage familien din.

Følg $ 9 Solution og disse “sirkler” kommer til å realiseres. Du vil utvikle generalene i organisasjonen som enkelt kan lære duplisering. Ledere vil overflaten og suksess vil følge med $ 9 Solutions.

Systemet skal:

1.) Finn Prospects For You

2.) Generer Quick Cash

3.) Do Presentasjon for You

og mye mer alt for den alarmerende prisen på $ 9.

The $ 9 Løsningen fungerer og revolusjonerer network marketing. Prøv det før alle andre gjør.

“Få det først med den mest” – General Nathan Bedford ForrestNathan BF Gurley er eier av Gurley Residential Avgrensningsbrønn Services, LLC er redaktør av Work at Home Weblog. Please visit http://nathangurley.com/ For informasjon om $ 9 Solution besøk
http://www.ninedollarsolution.net

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam