tips om hvordan du reduserer Golf Score


   Av Robb ThomasThe enkleste og mest effektive måten å senke golf score er å bedre putting.

De fleste golfere kan få ballen på greenen i minst ett til tre skudd, men it er å sette som tar ferdigheten golf til et nytt nivå, og hvor en gjennomsnittlig person på gullet kurset kan bli en god golfspiller. Forskjellen mellom de to er vanligvis den korteste av skudd under en runde av spillet.

For å lære noen gode putting tips som kan forbedre poengsummen din, fortsett å lese.

Bruk Høyre Putter

Det kan virke elementære, men det er mange golfspillere bruker puttere som er for små, ikke tungt nok, for tungt eller for stort. Mens du dont må kjøpe de dyreste putter på markedet, bør du eier en kvalitet putter som passer din kroppstype, og faktisk føles godt i hendene.

Noen golfere bære to puttere, en lighter ett for raske greener og en tyngre en for tregere greener. Vanligvis skjønt, Vil du ha en putter med god vekt på den og en lengde som lar deg riktig kontrollere skutt. Hvis for eksempel, er du en høyere person og putter er for kort til høyden din, ville du da sannsynligvis må overcompensate av hunching over mens putting, og en negativ effekt på hjerneslag.

Grip Din Putter Vel

Mens du ønsker å feste din putter komfortabelt, må du også feste den godt. På seg hanskene, holde tommelen peker nedover og på flatt underlag av putteren grep. Du bør da grep du putter sakte, men konsekvent.

Når youve avgjort på et tak, holde det og dont la frem youve fulgt gjennom med skudd. Selv om dette kan i utgangspunktet føles unaturlig, pågående praksis vil hjelpe deg å justere og bli mer komfortabel.

Keep Yourself Stabil

For å bli dyktigere på putting, må du fokusere på å holde kroppen jevn og stabil, spesielt på nedre halvdel. Opprettholde føttene og bena som jordet og stødig, og bruk overkroppen til å svinge putteren mens du holder den nedre delen av kroppen så rolig som mulig.

Cure Your Yips

En Yip er når du går glipp av en lett eller kort putt. Dette skjer fra tid til annen for alle – selv de beste golfere. Den beste kur er å gjenvinne tillit og utvikle en god putting rutine.

Hvis youve noensinne sett en proff basketballspiller før han gjør en feil skjøt, går han ofte gjennom en rutinemessig av bevegelser før han skjøt. Sjekk profesjonelle golfspillere før en setter og youll ser de har et mønster av risting sine hansker, strekker armene eller trykke på putter håndtaket. Selv om slike bevegelser kan alle se ut som en serie av nervøse vaner disse rutinene vanligvis hjelpe jevn nervene og utvikle komfort før neste skudd.

Disse små sett med bevegelser kan ikke bare hjelpe slappe for din neste putt, men også skape en rytme for skudd, og holde antallet yips til en minimum.For både praktisk og spennende golfbane generell golf forbedring hjelpemidler, golfballer informasjon og mer, kan du gå www.golf-the-course.com, et populært nettsted som gir god innsikt om alle typer relevante interesser for golf entusiast .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam