Sambat Mascara y Regatta Festival i Bohol, Filippinene


   Av Peter GarantThe Sambat Mascara y Regatta Festival doesnttilbyr bare moro i musikalsk konkurranse, flaggermus racing, og masqued street dans. Du kan også oppleve sightseeing historiske og naturen nettsteder over hele Loay. Dont vente til julen. Den Sambat Mascara y Regatta Festival i Bohol, blir feiret den første lørdagen i desember.

Den Sambat Mascara Y Regatta Festival er en av de viktigste festivalene i Bohol, spesielt markert på Loay.

Her er det typisk plasseringen av Loay Sambat Mascara Y Regatta Festival. Loay er på sørvestkysten av Bohol og 18 kilometer unna byen Tagbilaran. Loay ligger ved munningen av Loboc elva der regattaen foregår. Den Loay Byen er etablert i år 1740 og så tidlig som det har Sambat Mascara Y Regatta Festival blitt feiret.

Selv om byen Loay feirer festdag i mai (den nøyaktige datoen er bevegelig i måneden), er hovedattraksjonen i Loay feiringen av Sambat Mascara Y Regatta Festival, som blir feiret blant at fargene på aktiviteter som landbruket -industrielle markedet rettferdig, musikkinstrument konkurranser som trommel og bugle konkurranse, og selvfølgelig gruppert masquerade street dans og båtrace langs elva. Arrangementet er også fremhevet av den fabelaktige skjermen og parade av bildet av Saint Francis Xavier, den Loay town andre patron til hvem Sambat Mascara Y Regatta Festivalen feires til ære.

Den Sambat Mascara Y Regatta Festival feires på hans ære hver første lørdag i måneden desember.

Siden festivalen er et religiøst oppstod en, vil du kanskje stoppe over på Loay Chruch ligger rett over på et platå med utsikt over havet på den øvre delen av Loay kalt Ibabao.

En annen fremtredende trekk ved Loay at du kan oppleve på festlighetene besøk er Loay plaza. Den rene enkelhet av Plaza tar fra den spanske kolonitiden røtter med bare en åpen strekning på plass uten landskapsforming eller dekorative utsmykking. Den eneste særpreg midt i gressgrodde området er de to korallrev steinbygninger som er svært enkle, men klassisk å se på. En av bygningene er en en-historie blir brukt som en offentlig skole, whicle den andre er en to-etasjes emblemed med jomfru Maria. Den andre er under renovering skal konverteres som erkebispedømmet spansk periode arkivet for kirken dokumenter som kommer fra alle 38 menigheter i bispedømmet Loay.

Andre nettsteder du dont vil gå glipp av ved å besøke i løpet av Sambat Mascara Y Regatta Festival er Clarin Ancestral hus som har en liten restaurant / kaffe huset festet for enkelhets skyld, Rio Vista Heights, den Clarin Beach Resort, Himontagon Hills, Punta Baluerte, og den spanske vakttårn ligger på Villalimpia.

Opplev denne vinteren festivalen. Dont vent til jul for å oppleve all moroa og sightseeing i den vidunderlige øya paradis på Bohol kan get.Peter Garant skriver Filippinene Travel artikler for Bohol Board .

This entry was posted in Reise and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam