Lær kinesisk i Beijing-OL


   Ved Dinah LeabeauFor kinesisk, 8 august 2008 er en svært lykkelig dag, derfor hvorfor denne datoen ble valgt som åpningen av Sommer-OL 2008. Hvis youre skal delta på XXIX Olympiad og posisjon til Kina for det, vet hva problemet er akseptabelt i Kina, og lære kinesisk.

Forstå Regler

Selv om OL er ment å bringe hele verden sammen i enhet, er det fortsatt mange lover som må følges. Kina har svært rigide regler for både innfødte og utlendinger, og itll gjøre deg godt å lære dem å unngå problemer.

Du har fortsatt å følge med mange regler, selv om OL er ment å fremme samhold til hele verden. Youll gjøre godt for å unngå problemer ved å lære China er svært strenge lover for både utlendinger og lokalbefolkningen.

Studere kinesisk fort kan betydelig hjelpe deg siden denne listen er på kinesisk. Med grunnleggende kinesisk, kan du gjøre deg forstått når du blir spurt spørsmål, som trenger hjelp, eller mistet.

Den kinesiske regjeringen har erklært visse områder som militære installasjoner stengt for utlendinger. Kjønnssykdommer, mental handicap, og anti-Kina følelser er også forbudt. Du vil ha en god sjanse for å få en kinesisk visum dersom du lære kinesisk.

Forstå Kultur

Kinesisk kultur har eksistert i flere årtusener. Læring deler av denne kulturen vil hjelpe deg med å håndtere det kinesiske folket.

Personlige relasjoner normalt stammer fra forretningsforbindelser. I Kina, jo mer du bygger et nært personlig forhold, uansett hvor flyktig, til større sjanse seglet en avtale på dine egne premisser. Derfor, selv om du er forhandlinger med en butikk eier, prøve å engasjere seg i små snakk som uttrykker en samfunnsmessig interesse for ham, som er muligens den beste måten å studere kinesisk. Youre søtningsstoffer sukker, så å si. Derfor lære kinesisk for å forhandle og chat.

Gi ut visittkort med begge armene utstrakt og navnet ditt står overfor mottakeren. Også kineserne er veldig bestemt på ansiennitet og benevnelse. Adressering et kinesisk nasjonal med sin passende betegnelse, og ikke bare de vanlige Mister og Miss vil gi deg kake poeng.

Respekt skal vises i form av ansiennitet og rang. “Face” er svært viktig, så ikke ydmyke en kinesisk foran andre. Legg igjen din terseness og tactlessness hjemme. Også tilby små gaver som tegn på takknemlighet og ikke avslå en gave.

Den viktigste personen er i rang og ansiennitet, jo mer må du gi respekt. Dont avslå en gave som er gitt til deg, og du må også tilby gaver selv. Viktigst aldri flau en kinesisk person på offentlig fordi “ansikt” er svært viktig for dem.

Husk også å ikke gå rundt med en permafrown på ansiktet, satte Mao Tse Tung og andre aktet kinesiske ledere, ros japanerne på noen måte, og luft pro-Taiwan og pro-Tibet følelser.

Når du er i Kina, gjør youll veldig godt å gjøre som kineserne gjør. For flytende kommunikasjon, for å studere kinesisk online.Want Lær kinesisk i et kort tidsrom? Få våre 6 Dag Snakk kinesisk Free Course. Læring Kinesisk er enkelt å gå LearnChineseHere.com nå !

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam