Job Promotion: Mulighetsområdet eller umulig ?


   Av Bradlley MckoyWorkers som har oppholdt limt til samme posisjoner og samme lønn for år lurer på om det ettertraktede jobben kampanjen noensinne vil komme deres vei. De er punktlig, sende inn rapporter om tid og klare seg fint med andre arbeidstakere. Så What er ulempe? Kanskje de gjør noen ting på feil måte.

Tabuer på arbeidsplassen

There er alltid en måte å få den jobben forfremmelse eller en lønn tur. Du dont må overdådig sjefen din med bedriftens Gavekurver, men tanken er innbydende. Ærlig vurdere din selv i form av arbeid og hvordan du får det gjort. Hvis youve vært i jobben din for 8 år og ingenting spennende som har skjedd, må det være noe galt med måten du gjør ting på jobben.

Ok, vurdere hvordan du godta nye oppgaver og hvordan du reagerer når youre lastet med arbeidet. Do sutre deg og gjøre Snide, ekle kommentarer? Har du plutselig får glazy-eyed når sjefen ber deg om å foreta en evalueringsrapport? Må holde deg å spørre din overordnede å gjenta instruksjoner? Eller gjør blurt du ut at du dont vet hvordan du gjør rapporten? Kanskje du får klirret når noe helt nytt er dumpet på fanget.

Uansett oppgavene du får, er it bedre å være kul og samlet. Spør de nødvendige spørsmål som fristen for rapporten og hva som er nødvendig fra deg. Når en ekstra oppgave er kastet frem, alltid spør igjen for detaljer. Du kan alltid vurdere hvilke som trenger umiddelbar oppmerksomhet og som kan bli skrinlagt på en stund. Kort sagt, prioritere.

Fravær tar en toll på sjansene for en forfremmelse. Hvis Boos ber for deg og youre ikke rundt, er he sannsynligvis vil spørre om youre på et godkjent permisjon eller ute på offisielle reiser. Hvis youre ikke i noen av denne kategorien, youre fraværende og hvis dette skjer ganske mye, kan du forvente at sjefen skal antagonized og merk deg som en upålitelig.

Under møtene være, dont fanget snorking eller Doodling mens tankene er et annet sted. Anmeldelse agendaen for møtet og ta med meg hva som kan være nødvendig fra deg. Før du tar din plass, sørg youve fikk en bærbar datamaskin eller penn og bærbare og rapporter som kan være nødvendig. Vær klar for alt.

Å ta en aktiv rolle i disse møtene

Under møtene, ta opp en åpen kroppsholdning og få øyekontakt med folk i rommet. Ta en plass hvor du kan bli lagt merke til av alle, og hvis mulig, velg et sted som ligger nærmest sentrum.

Delta i diskusjonen, men ikke hog rampelyset heller ikke si noe som kan slå tilbake de i møtet. Det viktigste du kan gjøre er å lytte aktivt. Kommuniser av kroppslige bevegelser at du er på tråden for diskusjon og spørre oppfølgingsspørsmål. Dont avbryte noen som snakker. Lytt til hva theyve har å si. Du kan alltids plukke opp gode ideer som du kan sette til å arbeide.

Frivillig for noen prosjekter som du er opptatt av. Det vil få folk til å legge merke til deg og theyll setter pris på dette. Møter er også arenaer der arbeidsgivere kan observere sine arbeidere og foreta direkte sammenligninger. Så bruk disse møtene til din fordel.

En jobb forfremmelse er gjennomførbart hvis du arbeider deg vei til toppen, har riktig holdning, og er alltid klar for alt. Dette entusiasme vil vise og sjefen din vil merke det. Så tar hjerte, at jobben kampanjen er possible.Make din vei til toppen med smakfulle lær visittkort tilfeller og en magnetisk penger klipp. Du kan også imponere dine kolleger med bedriftens gave kurver. Besøk www.ExecutiveGiftShoppe.com dag .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam