Fem måter å holde Our Kids Off Death Row


   Av Michael MehasIn et øyeblikk, kan det hele være over. En parent verste mareritt. En situasjon som kunne ødelegge livene våre for alltid. Alt wed noensinne har arbeidet for, alt wed drømt om, wed alt tilbrakt et helt liv bygge for oss selv og våre familier ville bli borte akkurat sånn. Og hva kunne være så grusomme? Alt som trengs er en beklagelig øyeblikk for et barn til å begå en handling så fryktelige at det fører ham til fengsel likhuset, eller død rad.

Forestill deg hvordan det ville være like. Ett minutt were slippe barnet ut på skolen, klemmer ham og fortelle ham vi elsker ham, og så were av til arbeidet. Noen timer senere får vi telefonsamtalen, den ene weve alltid fryktede. “Someone har vært skadet, sier en stemme forteller oss. Eller verre. Kanskje it er våre barn. Eller kanskje it er noen else barn, og vår gutt var ansvarlig. Men nå vårt barn er utenfor vår hjelp, ikke lenger i en arm rekkevidde. He har vært innelåst bak gitter og there er ingenting vi kan gjøre med det. Ingen klemmer. Ingen gråtkvalt bønn. Ingen emosjonelle argumenter. Ingenting kan gjøres annet enn å sitte ned og prøve å finne ut hva vi kunne gjort for å unngå dette øyeblikk of no return.

Betyr lyd dette scenariet litt uvirkelig? Ikke for de tusenvis av foreldre hvis liv er blitt kastet på hodet av deres childs misbehavior. Barnet vi trodde vi visste. Barnet vi trodde vi kunne stole på. Våre barn er modne raskere enn noensinne, og noen ganger, da får for mye spillerom, får de problemer, og en null-tolerant samfunn venter dem som en stål-fiskar med kjeve felle bærer sine hoggtenner.

Mange av oss tror vi dont har tid eller energi til å holde tritt med hva barna våre er opp til. Som foreldre føler vi overlesset med arbeid og overveldet med traumer som påvirker vårt daglige liv. Vi finner at weve mistet kontakten med, ikke bare oss selv, men med realiteten av som våre barn har blitt og hva theyre tenkning. Som et samfunn, er it koster oss dyrt. Fengslene er fylt med avkom vår. Unge lovbrytere under 18 år står for over 20 prosent av alle voldelige forbrytelser begått i dette landet. I de siste 10 årene juvenile arrestasjoner for vold har økt med 75 prosent.

Juvenile arrestasjoner for brudd på våpen økte med 103 prosent. Ulovlig narkotikabruk blant tenåringer har økt med 150 prosent og antall yngel innrømme å ha brukt narkotika den siste måneden har mer enn doblet. Denne statistikken påvirker alle. Barn frykt i skolen vold. Foreldre frykter barna wont kommer hjem om natten. Og statistikken er bare blitt verre. Så hva kan vi gjøre med det? There er nok, og det starter med litt medfølelse, og mye tid viet til det viktigste investeringen i livet vårt: våre barn. Fem ting vi kan gjøre for å holde barna utenfor død rad inkluderer:

Å være proaktiv som forelder

Vi CANT være absentee foreldre. Vi må gå av Snide og streber etter å vite hvem våre barn er. Vi trenger å kommunisere med dem. Hold en finger på pulsen hva theyre opp til i livet. Forutse hva theyre gjør og hva de kan komme seg inn. Vi trenger å vite hva våre barn tenker. Og den beste måten å gjøre dette på er å spørre dem: Hva tenker du?

Finn ut hva våre barnliker og ikke liker er. Sett dem opp for å lykkes. Våre barn vil gjøre What rett. De bare har en tøff tid å finne ut hva det er noen ganger. That Derfor it er opp til oss å lære dem rett fra galt, og å være tålmodig med våre erfaringer. De vil fortsette å diktere våre gleder og frustrasjoner. Og hvis våre barn lever lykkelig og sunt liv, kan vi være trygg på at vi også. That Derfor weve må ta seg tid til å håndtere dem. Spille inn deres liker i en positiv og konstruktiv måte. Arbeid med dem i planleggingen av deres daglige tidsplaner.

En fin måte å gjøre dette på er å få en uke med et blikk planlegger og hjelpe dem å sette opp hva theyre skal gjøre. Barn elsker denne. Det gir dem en sjanse til å delta i å sette opp sine planer, og det lærer dem å styre tiden sin på en positiv og konstruktiv måte. Alle liker å kunne planlegge sitt liv, og det hjelper å unngå ubehagelige overraskelser. Det gir også både foreldre og barn et referansepunkt for å kommunisere fra.

Sett deg ned og gå over deres weeks timeplan med dem natt til søndager. Og så hver natt deretter sørge for både foreldre og barn kjenner What står i butikken for neste dag. Dette gjør at begge parter for å forberede og å sette positive energier i å nå viktige mål for hver dag av sitt liv. Når barnet er gammelt nok, og he har bevist seg ansvarlig og verdig, tillate ham å ha en større rolle i å skape sin timeplan. Men bunnlinjen er were sjefene, fordi vi vet Whats right. Og vi må sørge for at de forstår dette på en kjærlig og konstruktiv måte.

Kommunikasjon er nøkkelen med barn

Hvor mange av oss vokste opp med kommunikasjonsproblemer av vår egen? Hvor hjemme, var våre samtaler ikke lett å komme forbi med foreldre eller søsken? Enten mor og far var for trøtt eller for bundet opp i sine problemer å kommunisere med oss om vår egen underlige stemninger og teenage problemer. It er viktig å bryte dette mønsteret med våre barn. Kommunikasjon er livsnerven til et lykkelig forståelse mellom foreldre og barn. It er muligheten til å få vite hvem de er, og med tilbakemeldinger deres, for å lære dem litt om oss. Kids setter pris på dette. De ønsker foreldrene å bry seg om dem i en ærlig og medfølende måte. Selv om kommunikasjonen har vært dårlig i det siste, er there ingen bedre tid til å rette ut dette enn akkurat nå.

Make time for våre barn. Ta deg tid ut av hver natt for å spørre dem hva deres dagen var. Finn ut sine stemninger, fordi disse er gode indikatorer på deres lykke nivå. Og med en sterk grad av positiv tilfredshet kommer utmerket ytelse. Hvis kommunikasjonen går dårlig en dag, dont fret bare starte på nytt neste. Og alltid kommuniserer fra et positivt sted.

Vi dont liker det når noen kritiserer oss, eller får på våre saker hele tiden, og heller ikke barn. Når weve åpnet linjen av dialog og tillit er etablert mellom oss, så vi har grunnlag satt opp for å begynne å diskutere dypere problemer, og problemer som må håndteres. Våre barn lære deres kommunikasjon fra de rundt dem, og it er bedre at de lærer det fra oss, foreldre som er følelsesmessig sunn og muntlig kommunikative.

Dont tillit massemediene med våre barn

Som foreldre, har vi tendens til å bli lat iblant og bruke TVen som en baby stedfortreder for våre barn. Plop lille Willy foran fjernsynet og se ham bli en zombie mens vi har en tendens til våre gjøremål og late en stund at han doesnt eksisterer. Eller kanskje vi mater ham timer banalt videospill som underholdning eller lar vi høre ham i konstant barrage fra en radio mens du gjør leksene sine. Det vi virkelig tenkt på det, ville dette sannsynligvis ikke være den type programmering vi ønsker for våre barn.

En ting vi vet vi kan stole på er at massemedia ikke ut til å utdanne våre barn. Deres jobb er å generere programmering som vil bringe i annonseinntekter. Perioden. That er derfor sex, vold og manipulerende reklame fylle eteren. Våre barn lærer upassende leksjoner og misforstått verdier gjennom TV som generelt har liten betydning for det virkelige liv. Deres lifes leksjonene må komme fra oss. Vi trenger å veilede våre barn ved å holde dem borte fra fjernsyn og videospill og få dem involvert i sunne, bevisstheten utvide bestrebelser. Og hvis vi ønsker å hjelpe dem på skolen kunne vi starte med å hjelpe dem med lese deres.

Finn ut hva slags bøker de liker og lese for dem. Eller har lest dem til oss. Bøkene er tilgjengelige overalt. Ta dem til biblioteket, gå til en bruktbokhandel, sjekk grandmas loft. Anywhere det tar å finne pedagogiske bøker som er fylt med positive sosiale meldinger. Jo mer tid barna tilbringer leser, jo bedre de får på den, og jo mer tillit de har i sine studier. Gode studievaner føre til gode karakterer.

Og gode karakterer føre til en bedre utdanning, og potensialet for økonomisk frihet ved enden av veien. Og hvis lille Willy trenger en pause fra studiene og ber om et videospill fikse, nå og da it er greit å gi den til ham. Bare sørg it utdannelses. Gjør det moro, men la den seksuelle og voldelige innhold for voksne. Undervisning våre barn verdien av læring er det viktigste vi kan gjøre. Vi skal tilbringe kvalitetstid med barna i stedet for å kaste bort det på dårlige vaner vi utviklet da vi var unge. Våre barn fortjener så mye mer enn tankeløse tilfredsstillelse levert av MTV.

Dont opprette et offer ved å spille offeret

Weve alle spilte offeret på en eller annen gang i våre liv, og hvis gjort for mye kan det bli vane forming. Når oppveksten opplevde vi victimhood med våre foreldre, våre lærere, og vår regjering. Så som voksne, vi hadde barn, og vi blir ofre for deres syke følelser og verbale overgrep. Vi forteller dem hvor mye de skade oss. Vi gråter foran dem. Og vi skape barn som er offer. Våre barn så bli ofre for sine foreldre. De blir offeret på skolen og på gata. It er en ond sirkel som må brytes.

Noen ganger tar vi trå tilbake og ser dypt inn i oss selv for å se om were fortsatt spiller offeret i husholdningenes vår. Hvis were alltid opptrer som were vondt, vi trenger å endre det. Hvis våre foreldre spilte roller hos oss, må vi anerkjenne denne, og reversere mønster. Vi dont vil slå våre barn til society ofre. Ofre ender opp i fengsel, på likhuset, og verre.

Dont snu hodene våre til andre people problemer

Vi ser gjennom aviser eller se på kvalmende historiene om de seks oclock nyheter om de forferdelige sorg som har rammet noen else familie. Hvordan noen elses Child ble syk eller ble hardt skadet eller drept. Vi sier, “Thank God It wasnt barnet eller familien vår,” og så får vi bytte kanal. Etter hvert blir vi immune mot andre people smerte. Vi finner oss ufølsomme til graven problemene som tilsynelatende påvirker alle andre. Vi opptrer som dette aldri kunne skje med oss.

Men sannheten er at det kunne. Det tar bare et sekund for tragedien til streik hjertene til dem vi elsker. Vi må snu denne ved å bli følsom for andre peoples plights. Denne følsomheten og medfølelse som vi deler med brorskap vår til slutt vil komme tilbake for å rydde vei for å lykkes i vårt eget liv. Det kan også brukes til å undervise medfølelse leksjoner til våre barn. Ved å lære dem at disse problemene er reelle, at de påvirker gjennomsnittet mennesker akkurat som oss, setter vi grunnarbeidet for å lære dem mer verdifulle leksjoner. Vi kan lære dem de riktige typer atferd er nødvendig for å unngå slike ulykker. Ved å gjenkjenne problemene og deres løsning i andre, vil barna lære det som trengs for å skjerme lignende problemer fra sitt eget liv og hvordan de skal beskytte sin familie fra det stadig skjer med them.Michael Mehas er en forfatter, advokat og medprodusent av 2007 Filmen Alpha Dog. Hans omfattende forskning for filmen ble boken Stolen Boy, en fiktiv beretning om den yngste personen på FBIs Most Wanted-listen. Besøk Stjålet Boy .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam