Hva skal barnet mitt spiser for optimal helse ?


   Av Margaret Paul har Ph.D.Understanding sunn mat blitt en stor utfordring i vårt samfunn. Våre forfedre lever tusenvis av år siden hadde ikke denne utfordringen. De spiste det vokste og hva de kunne fange. Før ankomsten av jordbruk, spiste folk hva som var naturlig følger med.

Mens jeg har studert ernæring i 46 år, jeg er ikke en ekspert, siden jeg ikke er forsker og har ikke gjort min egen forskning. Hva jeg dele med dere kommer fra mine personlige erfaringer med mine barn og barnebarn.

Heller enn å legge ut en bestemt måte å spise, skal jeg skrive om hva jeg har lært om hva som ikke skal spise.

Nedenfor er en ufullstendig liste over ting ikke å mate barna:

Sugar

Sirup

Glukosesirup

Hvete sirup

Rice sirup

Potetstivelse

Modifisert mat stivelse

White mat – hvitt brød, hvit ris, ris melk, hvit pasta, hvit hvetemel

Behandlet korn

Fransk frites

Brus

Trans-fett

Vegetabilske oljer, unntatt kokos og olivenolje

Konserveringsmidler og mat colorings – eller noe som du CANT uttale!

Du kunne ikke tro du mater barna mange av disse, men hvis du ser på etikettene, vil du finne mange av disse ikke-matvarer i pakkede og raffinerte produkter. Faktisk vil mest raffinerte matvarer inneholder ett eller flere av disse elementene.

For barna å være sunne, må de være å spise mat som er næringsstoffet tett. Ikke bare gjør ingen av de ovennevnte elementene er noen næringsstoffer verdi, rane de liket av næringsstoffer, skape vekten og helseproblemer som er endemisk for samfunnet vårt.

Hva er nærings-tett mat? Den mest næringsstoffer tett mat er økologisk dyrkede grønnsaker. Neste er frukt, etterfulgt av bønner, belgfrukter, hele korn, nøtter og frø – i moderate mengder. Hvis du ikke er vegetarianer, svært næringsrik former for animalsk protein er organisk fôret gress-ferdig biff og lam (korn-etterbehandling oksekjøtt og lam endrer sammensetningen av fettet og fører til mange helseproblemer), frittgående økologiske fjørfe og organisk frittgående egg. Kvikksølvfri fisk er svært sunt fordi oljen inneholder de viktige omega-3s.

Når det gjelder meieriprodukter: pasteurisering dreper enzymer i meieri og kan forårsake problemer som astma og allergi. Pasteurisering fører også melk og andre meieriprodukter til å bli vanskelig å fordøye, også bidrar til sykdom. Med mindre du kan få svært ren, rå økologisk melk og ost fra gress-ferdig kyr, er det bedre å unngå meieriprodukter. På grunn av vanskelighetene med absorpsjon av pasteuriserte melkeprodukter, er det ikke en god kilde til kalsium – tross hva meieriindustrien krav. Mine barn ble oppdratt på rå Alta-Dena meieriprodukter og gjorde veldig godt på dem.

Den riktige typer fett er også viktig. Kokos olje er best å lage mat med og olivenolje er best i salat dressinger.

Hvordan få barn til å spise slik? Den eneste måten jeg vet om, som er det jeg gjorde da mine tre barn vokste opp, er å spise på denne måten selv. Jeg valgte å ikke ha noe i huset som jeg didnt vil at de skal spise, så alt de spiste var friske, mens de var i huset. Jeg har aldri hevdet at de spiser. Jeg bare satte sunn mat ut, og de spiste så mye eller så lite som de ville spise.

Det er også viktig å bestemme deg selv og din childrens metabolske type, som du kan gjøre ved å lese William Wolcott “The Metabolic Typing Diet”. Dette vil hjelpe deg å vite om barnet ditt ikke bedre av animalsk protein og vegetabilsk protein. Mens det er viktig å ha sunne valg i huset, er det like viktig å ikke insistere på at barnet spise slik du gjør. Du kan være en rask metabolizer som trenger mye kjøtt, mens barnet ditt kan være en langsom metabolizer som trenger mer vegetabilsk protein.

Hvis du vil være sunn og ha friske barn, det aller beste å gjøre er å lese så mye du kan om sunn mat, og deretter bestemme selv hva du vil gjøre for din family.Margaret Paul, Ph.D. er den bestselgende forfatter og medforfatter av åtte bøker, deriblant “Må jeg Give Up Me To Be Loved By You?” og Healing Your Aloneness. Hun er medskaper av den kraftige Indre Bonding helbredende prosess. Lær Indre Bonding nå! Besøk hennes hjemmeside for en GRATIS Indre Bonding kurs: http://www.innerbonding.com eller epost henne på margaret@innerbonding.com. Telefon sessions available .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam