Rightsize ditt hjem til ditt liv

Størrelsen på huset i stor grad kan endre din hverdag humør, det vanskeligste er å finne ut hvordan du finner den riktige størrelsen hjem slik at stemningen er positiv.
Hvis hjemmet ditt er for stort for barn eller andre familiemedlemmer har forlatt huset eller det er for lite fordi du forventer flere familiemedlemmer eller kjæledyr, kan du sitte igjen med følelsen av at hjemmet du står fast med er utilstrekkelig.
Men før du gjør noen utslett avgjørelser bør du vurdere et par ting for øyeblikket og prospektivt i livet ditt.
Artikkelen, Hvordan finne den rette størrelsen for det livet du lever nå, skrevet av Jane Adler og publisert i februar utgaven av Chicago Tribune gir noen få områder å vurdere for å rightsize din home.A Midlife boligkrisen kan gjøre føler deg som om du bor på feil sted og gjøre hjemmet ditt føles ubehagelig. Men hva slags hus, og der er virkelig riktig for you.So kanskje det #; tide å rightsize. Det #; s råd av California-baserte kringkasteren og forfatter Ciji Ware. Hennes nettopp publisert boka rightsizing Your Life gir innsikt i hvordan å skape det miljøet som #; er riktig for deg på dette stadiet av livet.
Rightsizing er ikke nødvendigvis nedbemanning, men kan ende opp med å bli utfallet. Snarere definerer Ware rightsizing som en bevisst, praktisk og psykologisk utvikling i måten man lever en #; s liv #; en prosess som setter folk i stand til å skape nye surroundings.Rightsizing ser på hva den rette situasjonen er for deg, avhengig av din alder og dagens levende situasjon, og begynner med å undersøke hvor du er i life.Are du nylig pensjonert? Syk av å sette opp storm vinduer? Nylig mistet en ektefelle? Er din ektefelle glad om huset, eller ikke?
Rightsizing kan ikke bare være om hvilken størrelse huset du trenger i form av kvadrat lengde. Du må også beregne ulike aktiviteter eller nødvendige fasiliteter du trenger for eksempel et kontor eller å være nær vannet for lett tilgjengelighet til fishing.One par Ware intervjuet flyttet til deres feriehus i Wyoming. Da de oppdaget det var ingen plass for sine barnebarn på besøk, bygde de en køyeseng hus for dem. Det #; s rightsizing.
Hoveddelen av boken er basert på varene sine personlige erfaringer. Begrepet rightsizing tok etter Ware bodde i, kvadratfot hjemme, og ble tvunget til å flytte til en kvadratfot framleie i sentrum av San Francisco. Etter å holde mesteparten av sine eiendeler i lagringsplass for tre år, varer arbeidsgiver ikke lenger var villig til å betale $, månedlige lagring regning. Ware og mannen måtte forkaste mange av belongings.They deres startet winnowing prosessen, men fant det sakte går først. Ware begynte å gråte da hun satte den lille rockeren med petit-point føtter hun hadde gjort for hennes sønn i søpla.
Ware da oppdaget at du må bare holde det som du elsker og need.Ask selv om objektet er vakker, verdifull, sentimental eller nyttig akkurat nå. Hvis du kan si ja til to av de spørsmålene det #; er sikkert verdt å holde.
Rightsizing er en emosjonell prosess selv om du avgjøre må du flytte til et større hus. For å dempe dette, bør du vurdere et tillegg til den eksisterende hjem instead.Rightsizing er så følelsesmessig, fordi du som regel nødt til å flytte fra hjemmet på grunn av ukontrollerbare omstendigheter enn du beslutter å flytte på din egen .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam