kirke Construction … Er den tro eller Finance ?


   Bruce AndersonOne av de mest givende aspekter av min karriere har vært evnen til å se Gud arbeide i andre people liv og departementene. Jeg har hatt den lykke å se Gud dukke opp på en måte som bare kunne Gud, fordi prosjektet couldnt vært gjort uten ham. Mange ganger utfallet var så mirakuløse det gjort frysninger løpe opp og ned ryggen.

På den annen side, har jeg hatt den ulykke å se uerfarne pastorer som absolutt kjente Gud fortalte dem til å kjøpe jord, utvikle det og design anlegg som var så flotte at de ville gjøre Donald Trump rødme. Bare så å mislykkes.

Hva gjør forskjellen mellom et prosjekt som gjør Gud til å jobbe i departement og et prosjekt som er så arrogant av Gud at det grenselinjene til uansvarlig oppførsel?

En erfaring som vi alle bør gi akt på, er lærdommen Gud ga Moses. Mens Gud gav Moses en visjon om å gå til løftet landet, tok det ham 40 års vandring i ørkenen for å realisere det fulle potensialet Gods løftet. For mange ganger vi tror at Gud gir oss hele visjon og at alt vil bli gjennomført umiddelbart. Noen ganger han gir oss det store bildet, men vil ha oss til å ta ett skritt om gangen.

Når du er ute å designe en ny kirke, og å bygge nye anlegg er det noen tommelfingerregler som jeg har funnet å holde den riktige balansen mellom “Counting the Cost” og “Keeping the Faith”.

Know Your Total Budget

Det finnes flere kostnader som går inn i å skape en realistisk totale prosjektbudsjettet. Du har ALTA undersøkelser, miljøstudier, trafikk studier, sivilingeniør kostnader, arkitektoniske avgifter mekanisk, elektro og VVS ingeniør kostnader, permit avgifter, gebyrer innvirkning, off site utvikling avgifter, redusere kostnader, avsluttende kostnadene, kan listen gå av og på avhengig på dine bestemt prosjekt. Hva nybegynner bygging eiere dont vanligvis forstår er det faktum at bare ca 60-65 av deres totale prosjektbudsjettet faktisk vil gå inn i konstruksjonen av bygningen deres.

Design en etappevis Project

Akkurat som Moses, didnt får mulighet til å se løftet land i det første året av sin reise, kan du ikke få til å bygge hele campus i første fase av prosjektet heller.

Det er svært viktig at når du sitter med kirken design og konstruksjon profesjonelle at du har prioritert ditt departement plass, programmert riktig dimensjonering av bygninger, så på strukturelle krav til innfasing av prosjektet, og har utviklet en omfattende master-plan for området, og holdt alle disse komponentene innen rekkevidde av din nåværende budsjett.

Let oss si at du har planer om å bygge et stort moderne helligdom som seter 800 personer, en administrativ plass, og et familieliv senter. Hvis du utformer bygningene på en måte at de alle må være bygget på samme tid, uten hensyn til innfasingen muligheter, er det meget mulig at arkitekttegninger kan bli til “tegneserier” som aldri kunne bli bygget fordi byggekostnadene blir uoverkommelige. Men hvis du har utformet riktig, og faset prosjektene i biter størrelser som du har råd, er du godt på vei til et vellykket prosjekt. Hvis Gud viser seg på en måte som gjør det mulig å bygge alle fire faser av ditt prosjekt samtidig, stor, men hvis ikke, havent du la folk ned, du havent bortkastede Gods ressurser på arkitektoniske planer og gjennomførbarhet studier som nå må gjøres på nytt.

Husk at å bygge en “House of Worship” er God arbeid, og at et vellykket prosjekt krever god balanse mellom tro og økonomi å gjøre alt work.Bruce Anderson er en erfaren veteran og kritikerroste ekspert i kirken design og konstruksjon. Han har konsultert med over $ 200.000.000 i religiøse anlegg. For mer informasjon du kan sende ham på bca@brucecanderson.com, eller gå til http://www.brucecanderson.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam