Internet Marketing Og Liste Building: Hvordan kan Building Relationships Hjelp ?


   Av Tellman H. KnudsonI har en personlig coaching program for Internett-markedsføring, og på en av samtalene, en elev spurte meg: «Hva er egentlig relasjonsmarkedsføring, og hvordan kan jeg bruke den til å øke responsen på listen min?” Jeg trodde det var et interessant spørsmål, og en that er enkelt å svare på, men ikke så enkel å gjøre. Når abonnent er interessert i deg som et individ og registrerer seg på listen, og du vet noe om dem i retur, youre deretter Internett markedsføring via forholdet. Det finnes måter å lære mer om mennesker youve blitt liste bygge rundt, men opprettholde en rapport med dem er virkelig nøkkelen.

Enten youre til Internett markedsføring eller en frakoblet virksomheten, det er en viss grad av forholdet mellom deg og dine kunder. Forholdet kan bety flere ting, også. Du kan snakke om hvordan ting koble til, som om youre selge hunden fløyter, youd bedre har et forhold til folk som har hunder. Right? Men hva Im snakker om her er personlige forhold, forhold som er mer følelsesmessig involvert, slik som forholdet du har med familien din, eller et romantisk forhold. Dette er forhold som kan hjelpe en bedrift til å vokse, og det gjelder for Internett markedsføring akkurat som det gjør for frakoblet virksomheten, men på en annen måte.

Relasjonsmarkedsføring er hinsides all omtalen og crap som du ser blir peddled der ute hver dag. Det er der listen bygge strategier bare tanken. Im snakker om hva slags relasjonsmarkedsføring hvor du møter noen på listen på et seminar, og har du middag sammen. Kanskje finner du ut navn og alder på barna sine eller om hva slags dyr de har. That Slik relasjonsmarkedsføring blir startet, ved å koble til med folk på et personlig nivå. Det kan være like dypt i Internet markedsføring, og for et eksempel på hva jeg mener, går over til www.Tut.com.

Gå til www.Tut.com, og registrere deg for å motta “Notes from the Universe”. Deretter fyller du ut alle spørsmålene stedet spør dere. Hva som skjer er at hver dag, youll bli en email fra Tut, som forteller interessante ting om livet ditt. It er ganske kraftig og alltid inspirerende. Jeg tror that forhold markedsføring på it beste, og hvis youre liste bygningen, dette er hvordan du skal behandle din liste. Du må bygge relasjoner i Internet markedsføring, og de ønsker å vite om deg, også. De må stole på deg.

Deretter forklarte jeg student min, “En Coca-Cola tavla på siden av veien, og hva were gjør her akkurat nå er forskjellige, ikke sant? Jeg mener, weve aldri møtt personlig eller noe. Men jeg vet fordi jeg snakke med deg hver uke, og youve gjort noen jobber for firmaet mitt og du var en del av et annet program som jeg hadde for en stund. Ive faktisk henvist deg til andre mennesker, ikke bare mine kunder, men også min virksomhet venner og kolleger. Isntat relasjonsmarkedsføring på sitt beste? Når var siste gang du fikk alle virksomheter fra Coca-Cola? Det var en no-brainer. Liste bygg og liste vedlikehold handler om relasjonsmarkedsføring, og det kan være veldig, veldig kraftig.

Automatisert kommunikasjon fungerer godt i Internet markedsføring, men når du skriver til publikum, må du “snakke” med dem på et personlig nivå, på en måte som føles som om youre direkte kommunikasjon med dem. ASK kjøre en kampanje og se hva folk på listen din virkelig ønsker og behov. Det kan være svært kraftig.

Youll trenger å gjøre noen tester for å se hva som fungerer best for deg. Bruk gode ting du finner og skape et forhold til listen din. Survey kundene dine og se hva de ønsker og trenger. That er veldig kraftig for Internett markedsføring, fordi vi får sjelden å møte våre kunder på en ansikt-til-ansikt basis. Bare vær sikker på at du arent liste bygg og gjør ingenting om det. Hvis du bygge relasjoner med listen, har youll en virksomhet som lasts.Tellman Knudson er konsernsjef i OvercomeEverything.com og Internett markedsføring master. Lær hvordan du bygger en kraftig og responsiv liste raskt gjennom sin premiere hjemme-studie kurs på listen bygningen når du besøker Min første listen ved http://myfirstlist.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam