brystimplantat: “Skal jeg Wait Until Ive fullført alle mine svangerskap ?”


   Av Michael PickartIt er opp til deg.

Mange unge kvinner er interessert både i bryst Augmentation og i å få barn. De ofte lurer på …

* Er brystimplantat farlig for babyen?

* Må lage brystimplantat problemer når ammer?

* Vil implantater fortsatt ser bra ut etter svangerskap?

Mitt korte svar:

* Blant mødre med implantater, er amming trygt for babyene.

* På den annen side kan brystimplantat redusere sjansen (ca 5-10) som en mor kan lykkes amme.

* Brystimplantat kan forbedre brystet utseende både før og etter svangerskap og amming.

* Til slutt må en pasient bestemme seg etter at hun har hatt en sjanse til å vurdere fakta ….

Her er min lange svar, med alle fakta:

En kvinne som er interessert i brystimplantat, og i morsrollen skal veie det plusses og minusses av begge alternativer.

En skole med tanke er å gjøre inngrepet når du ønsker det. Hvis du ønsker en breast augmentation nå, så gjør det nå! Du har kanskje ikke dine barn for en annen 5-10 år. Hvorfor bør du gå uten implantater for at relativt lang periode?

Videre brystimplantat er trygge for barn. De vet ikke forurense morsmelk.

Og implantater kan faktisk forbedre brystene utseende etter svangerskap og amming. Ofte kvinner mister fylde i øvre halvdelene av sine bryster etter barn og amming. I de siste mødre, jeg ofte plassere implantater å øke øvre pol volum, og noen ganger jeg legge bryst heiser å posisjonere brystvorten riktig. Hvis en pasient har allerede hatt brystkreft Augmentation, da jeg vanligvis trenger for å utføre heiser bare.

Implantater er imidlertid ikke uten noen risiko. Stor implantater kan strekke nervene, særlig nervene som gir fornemmelse av brystvortene og areolas. Hvis disse nervene er overdrevet strukket, så brystvorter og areolas kan bli nummen. Hvis brystvortene og areolas er nummen, kan det hende at brystene ikke produsere nok melk. Nipple-areolar nummenhet er uvanlig, men ikke sjelden, 5-10 av pasientene ikke merke til en viss grad av nummenhet.

En annen måte at brystimplantat påvirker amming er snittet location. En av mine favoritt incisions for brystkreft Augmentations er fra 3 oclock til 9 oclock rundt den nedre halvdelen av areola. Men jeg har aldri bruke denne snitt hvis en kvinne har til hensikt å amme. Jeg ønsker å unngå severing noe melk kanaler som kan være viktig for amming. I stedet anbefaler jeg en inframammary snitt (i flippen under brystet).

(Forresten, jeg ikke lenger gjøre armhulen eller navlen incisions. Disse var begge nyheten incisions, der jeg aldri har sett perfekt resultat – enten i mine egne pasienter eller i noen elses. Jeg er veldig masete, og jeg er bare fornøyd når brystene er perfekte. Med armhulen og navlen incisions, resultatene er bare altfor uforutsigbar.)

Så, den nederste linjen: en pasient må avgjøre for seg selv ….

* Hvis youd føles bedre om brystet utseende med implantater nå, så lets fortsette.

* Du shouldnt bekymre deg for at du legger babyen i fare.

* Id anbefaler et implantat på mindre siden (som vil være mindre sannsynlighet for å forårsake brystvorten nummenhet).

* Og vi bør enige om at et snitt på flippen under brystet vil være tryggest.

* Men hvis du virkelig vil maksimere sjansen for at du skal lykkes i å amme, så jeg må innrømme at vi skulle vente til etter svangerskap; youll sannsynligvis ha en 5-10 større sjanse for å kunne amme ditt baby.Dr. Michael Pickart er et Board Certified plastikkirurg. En Stanford graduate, medlem av AOA Honor Medical Society, og en tidligere assisterende professor ved Loma Linda University, han nå praksis i Ventura County i California. Please visit sitt nettsted på http://www.pickartplasticsurgery.com .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam