8-Step Guide to Messing Up Your Kids


   Av Margaret Paul, Ph.D.Most foreldrene virkelig ønsker å være gode foreldre. Men siden det er sjelden for foreldre å ta foreldre klassene før de blir foreldre, vi utilsiktet gjør mange ting å lage til våre barn. This tongue-in-cheek artikkelen kan hjelpe deg å se hva du gjør!

1. Ignorer CRYING

Det lille barnet kommer til verden utstyrt bare med gråte sine å fortelle oss når den er bekymret. Dens gråte er den eneste makten den har. En flott måte å opprettet inngrodde livslang angst og utrygghet, er å ignorere baby rop, istedenfor å tvinge barnet til å følge timeplanen.

3. CONTROL

I stedet for å følge dine baby ledende, må du passe på å innføre egne ønsker, behov, vil, og ønsker videre til baby og barn. Disempower barnet ved å ignorere hans eller hennes måte å være i verden og innføre din måte å være sammen med din vrede, misbilligelse, og tilbaketrekning. Ditt sinne, misbilligelse, og tilbaketrekning av kjærlighet fungerer godt til å styre ditt barn – i alle fall frem til puberteten. Så selvfølgelig, vil du bli møtt med opprør.

3. BEHANDLET FOOD

Sørg for at du plan for din egen bekvemmelighet enn for child helse. Det er så mye lettere å bare plukke opp pakket og bearbeidet mat enn det er å lage sunn mat. Dine barn vil elske alle bearbeidet mat og bli avhengige av det. Sørg for å lage en sukker avhengighet ved å tilby dem godteri for belønning. Så, når de CANT fokus på skolen og vise opptreden problemer grunn til å sprette blodsukker, få deg til å straffe dem for deres dårlig ytelse og oppførsel!

4. Skjemme – DONT skjemme

Pass på å skjemme bort barnet ved å sette ting i kjærlighet. Fordi du er for opptatt til å være veldig til stede med barna, tilbud om å kjøpe dem hva de vil. Men pass på å ikke ødelegge dine barn ved å gi dem for mye kjærlig oppmerksomhet. Ved å gi dem ting i stedet for kjærlig oppmerksomhet, kan du trene dem til å bli avhengig av ting og godkjenning. Ved å ikke legge merke til dem, la du kjenner dem at de ikke er verdige eller elskelig nok for oppmerksomheten. På denne måten vil de være enkelt kontrolleres av andre.

5. Undergrave sin lit til seg selv

Sørg for å fortelle og vet at de dont vet sitt eget sinn og dont vet hva de vil eller føler. Tross alt, du dont vil de skal være uavhengige tenkere. Uavhengige tenkere er ikke lett kontrolleres, og du absolutt vil beholde kontrollen! La dem vite hvor dumme de er for sine uvanlige tenkemåter.

6. HIT barna dine til å DISIPLIN DEM

Slå barna dine for å kontrollere og disiplinere dem lar dem vite at de ikke er å forvente å bli respektert og behandlet godt av andre. Det er utmerket måte å undergrave deres selvfølelse. Skape forvirring ved å la dem vite at du bare sårer dem fordi du elsker dem.

7. Skremme dem med en straffe GOD

Sørg for at de aldri føler seg trygge nok til å tenke selv ved instilling i dem frykt for en sint og straffende Gud. La dem vite at Gud er alltid å se dem og de vil gå til helvete hvis de dont følger reglene. Deretter lage mer forvirring om kjærlighet ved å fortelle dem at Gud elsker dem.

8. Tar ikke ansvar for YOURSELF

Sørg for å gi noen rolle modellering av personlig ansvar for dine egne følelser, i stedet for å være et offer og la skylden på andre.

Hvis du følger disse trinnene 8, vil du gjøre alt du kan gjøre for å sørge for at barnet ditt ikke vil vite hvem han eller hun er, og vil alltid være avhengig av andregodkjenning for en følelse av selvtillit. Du vil gjøre alt dere kan for å sørge for at barnet ditt er avhengige av mat, alkohol eller narkotika, eller til andre former for avhengige adferd for å ta vekk smerten i indre emptiness.Margaret Paul, Ph.D. er den bestselgende forfatter og medforfatter av åtte bøker, deriblant “Må jeg Give Up Me To Be Loved By You?” og Healing Your Aloneness. Hun er medskaper av den kraftige Indre Bonding helbredende prosess. Lær Indre Bonding nå! Besøk hennes hjemmeside for en GRATIS Indre Bonding kurs: http://www.innerbonding.com eller epost henne på margaret@innerbonding.com. Telefon sessions available .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam