trekk ved Quality Transkripsjonstjenester


   Av Rao AtluriVarious transkripsjon tjenester fra et medisinsk transkripsjon selskap kan hjelpe helsepersonell organisasjonen forbedre interne arbeidsprosesser og datahåndtering, slik at leger og leger for å få høy kvalitet rapporter i en kort periode. Todays transkripsjon tjenestene varierer fra diktering fangst til web datahåndtering, slik at helsevesenet organisasjonen kan hente nøyaktig, betimelig data ved et trykk på en knapp. Å finne den rette medisinske transkripsjon selskap å jobbe med kan ta litt tid, men det er noen som skiller kvaliteter for å se etter under søket. Her er noen viktige trekk av kvalitet transkripsjon tjenester:

1. Garantert HIPAA-compliance. Sikre at alle pasientdata blir arkivert og lagret i en sikker plass er en viktig del av den medisinske kodingen prosessen, men ikke alle selskapene kan garantere at deres tjeneste er HIPAA-kompatibel. Alle transkripsjonstjenester må overholde todays Healthcare lover og forskrifter som regulerer datahåndtering; finne ut om den potensielle medisinske transkripsjon Selskapet har gjort HIPAA-compliance en topprioritet.

2. Dedikasjon til rask behandlingstid. Todays leger og helsepersonell trenger korrekt informasjon raskt; medisinske transkripsjon programvare nå gjør det enklere enn noensinne for koding av spesialister for å fange data og konvertere til riktig format i løpet av noen korte timer. De fleste transkripsjon tjenester kan være komplett i løpet av 24-48 timers rammen, så du vil vite mer om forventet behandlingstid.

3. Kundeservice og support. En medisinsk transkripsjon selskap som tilbyr kundeservice og teknisk støtte kan gi deg pålitelige tjenester og gjøre det lettere å holde tritt med dine prosjekter gjennom hele uken. Hvis youre har tekniske problemer med overføring av data til selskapet, eller bare hente filer etter at rapportene blir gjort tilgjengelige for nedlasting, kan kundeservice og teknisk støtte sentre hjelpe deg med å løse eventuelle problemer som kan oppstå, og dette resulterer i økt effektivitet generell.

4. Konkurransedyktige priser. Noen medisinske transkripsjonsselskaper kostnad per linje, mens andre kan ta betalt av prosjektet avhengig av typer tjenester du trenger. Outsourcing transkripsjonstjenester samlet kan være en kostnadseffektiv måte å behandle budsjettet, og en transkripsjon tjenesteleverandør skal kunne utvide et tilbud til deg i løpet av første konsultasjon.

5. 24 / 7 tilgjengelighet. Når du arbeider med outsourcet medisinske transkripsjon selskap, kan du regne med umiddelbar kundeservice. Siden mange leger jobber døgnet rundt, kan de trenger hjelp med spesifikke dokumenter og egendefinerte rapporter i en moment varsel; outsourcet medisinske transkripsjon tjenester gir mer fleksibilitet for round-the-clock tidsplaner du kan motta kvalitet, well-formaterte rapporter raskt og enkelt.

6. Effektiv nedlasting og dokumentere henting alternativer. I de fleste tilfeller kan sluttrapporter lastes ned umiddelbart etter ferdigstillelse via en e-postklient eller dashbordet grensesnittet satt opp for helsetjenester organisasjonen. Noen medisinske transkripsjonsselskaper også gjøre det enklere for leger og helsepersonell til å motta sendinger rapporter på en håndholdt enhet eller direkte til deres computer station. Etter å ha ulike alternativene kan hjelpe deg å finne riktig match for organisasjonerbehov.

Transkripsjon tjenester tilgjengelige fra et medisinsk transkripsjon selskap kan gjøre hele diktat til rapportering prosessen smidig og effektiv. Velge et selskap med disse seks viktige trekk kan lede deg til en pålitelig og pålitelig å administrere alle dine behov på lang term.TransDyne er den nye standarden innen digital medisinsk transkripsjon service og elektroniske diagrammer. TransDyne utnyttet sin omfattende bakgrunn som IT-selskap for å utvikle et system som elektronisk mottar / sender diktater og medisinsk transkripsjoner over Internett for å spare tid og penger. Besøk TransDyne

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam