Shimano Trevala og Andre Shimano stenger Make Butterfly Jigging Easy


   Av Robert FeuringThe system sommerfugl Jigging startet i Japan i løpet av året 1990. Dette ble utviklet til reel in blue fin tunfisk opp til en dybde på 500 fot. Dette bestemte fiske systemet er kjent som “sommerfugl Jigging” siden lokke av stangen har tydelig sommerfugl-lignende og sikksakk bevegelser under vann. This one-of-a-kind bevegelse er grunnen butterfly Jigging er i stand til å tiltrekke seg store grupper av fisk. Siden Jigging krever en spesiell type fiskestang, må du bruke unike og robuste stenger. Når du ser inn i markedet, velger Shimano Trevala, som er designet spesielt for butterfly Juksa.

Konseptet av Butterfly Jigging med Shimano Trevala Jigging Stenger

Shimano Trevala stenger er blant de perfekte fiskestenger som brukes spesielt for butterfly Juksa. Noen Shimano stenger, slik at pilke fiske, presenterer fiskene med vertikal profil. De Jigs er utviklet på en slik måte at de tiltrekker og fanger fisk selv fra en avstand eller dybde på 150 meter eller mer. Shimano Trevala stenger har jigs at slippe kjapt til ocean i bunnen med en svingende bevegelse. Fargen og formen på jigs ligner på enkelte fiskeslag, som blir fortært av bunnen feeders av havet. Den livlige bevegelse av jigs av Shimano Trevala og andre Jigging stenger i bransjen kalles action / reaksjon. Dette innebærer at rods jig ikke tiltrekke bare fisk som søker etter mat, tenderer også til å gjøre andre fisker angrep på grunn av det plutselige bevegelser pilken.

Begynnelsen av Shimano stenger

Starten av selskapet som gjør Shimano stenger skjedde i Osaka, Japan, i året 1921. Men det var først i år 1970 at selskapet begynte å lage fiskestenger og lanserer den for bruk av folk. Etter utgivelsen av sin første modeller av fiskestenger, har selskapet klart å bygge et godt omdømme for seg selv. Hva mer er, den har kommet opp med bedre versjoner av sine stenger hvert år. Blant de unike design av selskapet er Shimano Trevala serien, som er flott for butterfly Juksa. Som et spørsmål om faktum, er Shimano Trevala Jigging stenger anses som blant de worlds utbredte systemer for butterfly Juksa.

Butterfly Jigging er mer effektiv med Shimano Trevala Stenger

Den Shimano Trevala stenger, som brukes til Jigging, er spesielt designet og utviklet for å eliminere vanskelige å fiske selv på store havdyp. Disse spesielle stenger la føler sportsfiskere eller fiskere hver bevegelse av stangen som de er reeling i lure. Den Shimano Trevala Jigging stenger forsterke hver lokke bevegelse for å gjøre deg i stand til å bedømme nøyaktig hver bevegelse og handling av fisk som blir fanget i agnet. Det er flere fiskestenger fra produsenten som lar deg sette opp ditt eget system for butterfly Juksa. Den beste fiskestang som du kan bruke for kraftige preparater er Shimano Trevala og F rod serien. Disse stavene kan brukes i kombinasjon med patenterte hjul og jigs fra selskapet for at du skal fullføre Jigging systemet.

Dersom du ønsker å vite hvilket hjul eller jig er perfekt for ditt Shimano stang, kan du besøke Sea Isle takle. Dette online forhandler tilbyr fiskeutstyr fra forskjellige produsenter slik Penn og Shimano.Visit Sea Isle Tackle online. Vi tilbyr et stort utvalg av Jigging stenger, inkludert Shimano Trevala. I tillegg til Shimano Trevala Jigging stenger, kan vi tilby en fullstendig samling av Shimano stenger .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam