Shimano TLD: The Revolutionary Shimano Reel


   Av Robert FeuringWhen det ble introdusert, vil Shimano TLD revolusjonerte saltvannsfiske av dens lett grafitt lever dra. Selv i dag, vil du oppdage at det er ekstremt vanskelig å finne et hjul som overskygger den store Shimano TLD. Til tross for at andre hjulene har prøvd å holde oppe og toppen denne Shimano Reel nyskapende funksjoner, forblir Shimano TLD fortsatt en av de, om ikke den, mest populære reel for sportsfiske.

Den Shimano TLD er et vanlig hjul laget for offshore fiske. For tiden er det tre modeller på markedet: 15 toppnivådomene, TLD 20 og TLD 25. Alle tre modellene har følgende egenskaper:

o 4 rustfrie kulelager

o Opptil 200 prosent mer dra areal enn eldre design star dra hjulene

o rustfritt stål reel foten

o Pre-programmerbar spak dra utvalg

o rustfritt stål pinion gear og main shaft

o rustfritt stål drivverket

o Power håndtak med olje-portert torpedo knob

o Loud klikk streik alarm

o Exclusive Shimano vann skjermet dra

o Hurtig, kraftig hente ratio

o Exclusive kulelager titan dra

o Sterk, ett stykke lette grafitt kroppen

o Lever dra til støping, trolling og levende agn fiske

Forbløffet allerede? Vent, det there enda mer å være forbauset om. Shimano har gjenoppfunnet TLD med en to-Speed Shift Gear-knappen. Denne to-trinns gear kan du endre fra høy hastighet til lav hastighet, avhengig av fangsten din. For å endre på lavt gir, trykker du bare ned på lavt gir shift-knappen med tommelen. Med den lave utstyret i bruk, kan du hjul i større og tyngre fisk på grunn av den ekstra cranking makt. Hvis du vil skifte til høye gear, trykk på Push Highknappen med pekefingeren, slik at du kan lokke fisken raskt, fortsetter å sette spenning på en fange, og plukke opp linjen mens kompet ned en fisk. Ja, det it så lett. Alt er bare et trykk på en knapp unna. Dette Shimano Reel, kalt Shimano TLD 2-Speed, står i en klasse for seg selv. Ingen andre hjulene i markedet kan rivaliserende den geniale ingeniører som ble satt inn i Shimano TLD 2-Speed.

Blant de konvensjonelle Shimano Reels, har Shimano TLD Sneller en unik nisje som en lett og kvikk offshore fiske hjul. Its solid, ett stykke grafitt kroppen låner til letthet sin mens anti-rust lagrene og rustfritt stål gir hindrer korrosjon. Den er ideell for trolling på grunn av den lave vekten og enkel administrasjon. Du kan også bruke det for levende agn fiske. Din agn kan kjøre unrestrained som deretter slår alarm opprettholder nok spenning eller motstand på spool. Den Shimano TLD kan brukes til støping også. De drar design på denne hjul gir 200 flere flytter overflaten enn tidligere utgitte star drar serien hjulene. Dette betyr anvendelsen av friksjon til større overflate på spool enn eldre star drag hjul design. It er bare en enkel ligning-mer areal, mer friksjon. Les mer friksjon, mer drag. Det Shimano TLD allsidighet og holdbarhet er vitnesbyrd til Shimanos engineering og design kvalitet.

Sea Isle Takle er den beste plassen for å få all fisken sportslige nødvendigheter. Sjekk ut nettstedet og få deg en ny Shimano TLD 2-Speed Reel.Sea Isle Takle er en Saltwater Takle Shop ligger i New York. Eies av Robert Fuering, tilbyr vi Shimano Reels, spesielt Shimano TLD. I tillegg til Shimano TLD Reels, kan vi tilby massevis av fiskeredskaper !

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam