Marketing bloggen

Blogging har blitt en populær form for markedsføring i gang nå, men det er først nylig at det har fått en mer dominerende rolle. Smarte markedsførere har sett verdien av blogging som en del av den sosiale markedsføring scenen. I likhet med de fleste sosiale markedsføring teknikker det er fortsatt gratis. Men mange gründere har ikke klart å få fullt utbytte av denne morsomme, men effektiv form for markedsføring. En del av dette problemet er bare at de ikke er klar over hvordan du skal markedsføre sin blogg.
  Kort oversikt over en blogg: En blogg er som en dagbok som du deler med leserne. Du skriver interessant tekstutdragene enthrall og intriger dine abonnenter og lesere på bloggen din eller et webområde. Folk leser disse små perler, og kommer til webområdet ditt for å finne ut mer om produkter og informasjon om din bransje. For å gjøre dette effektivt må du gjøre dette regelmessig. Noen gjør dette daglig andre – dager, spiller det ingen rolle hvilken du velger å gjøre. Gjør det til en vane og du vil se resultater.
  Fremme den hvor du kan:
  . Først nevner bloggen din i alle e-postene du sender. Du kan gjøre dette ved hjelp av e-signaturfil. . Send meldinger til din egen liste, et spesielt interessant blogg, vil du ha en konkurranse, med detaljer på bloggen din. Free giveaways, med informasjon på bloggen din. Du kan se hvordan dette vil vekke interesse og få personer som allerede stole på dere til å komme til bloggen din. . Tilby et abonnement på bloggen din. Du må gjøre bloggen din målrettet og etter interessante opplysninger på regelmessig basis for å få full effekt av dette. Hver dag, eller minst en gang i uken bør du sette nye innlegg opp på bloggsiden. Du må holde leserne interessert og ber om mer for å beholde abonnenter og gjøre denne metoden effektivt. . Bli en blogg nettverk av beslektede blogger. Du vil få interesserte abonnenter fra andre blogging nettsteder eller sider og vil forbedre leseren #; s erfaring.
  Ved hjelp av RSS-feeder for å promotere bloggen din:
  Blogger og RSS-feeds er som et ekteskap laget i himmelen. De gjør et kraftig team og vil spre bloggen til mange lesere. De er et middel til å få svært målrettede besøkende til nettstedet ditt.
  Kort oversikt over RSS feeds:
  RSS-feeds betyr Really Simple Syndication feeds. De er XML-filer som er formatert til å leses på RSS-feeds hele verden. Leserne abonnere på RSS-strømmen, og vil kunne vise de nyeste oppdateringene Internett og blogger. For instruksjoner om hvordan du setter opp din egen blogg på en RSS-feed, kan du gå her http://feedburner.com
  . Lag en konto. Konverter bloggen din innholdet i en RSS matet ved å sette inn adressen til bloggen din. . Du kan deretter få tegnes ved å bruke RSS-feeder. Innmatingen vil bli automatisk oppdatert når du legger inn nye blogger. Abonnentene vil få automatiske oppdateringer, når du bestemmer deg for å poste nye blogger
  Hvordan markedsføre din blogg med RSS-feeds:
  . Få folk til å abonnere på strømmen din. Du kan få informasjon om hvordan du gjør dette her http://www.rssspecifications.com/rss-readers.htm. Send til alle RSS og blogg kataloger. Også sender til min MSN og Yahoo. Link blogger å mate din. Link til andre RSS-feeds som er relatert til virksomheten din. Link dine RSS-feeds til artikler deretter distribuere artiklene for ekstra eksponering.
  Kombiner disse kampanjene og utnytte den reelle makten i bloggene og gjør dette til et år for å lykkes .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam