Kypros i en villa, så mange valgmuligheter !


   Av Kate Deas-SmithThe drøm om Kypros i en villa er blitt en realitet for mange mennesker enten som en fritidsbolig eller flytting. Kypros veikart viser Øya har fem distrikter; Pafos, Limassol, Larnaca, Nicosia og Famagusta. Hvert område har sin ownappeal og distinkt karakter.

Lengst vest på øya er nydelige små byene Polis og Latchi. Rundt dem finner du ekte Kypros i tradisjonelle landsbyer og vakre områder som grenser til Akamas halvøya. Kypros veikart vil hjelpe deg å finne Kypros eiendom til salgs i utenfor allfarvei stedene som tilbyr fred og ro som appellerer til dem som liker variert friluftsliv som turgåing, fotturer og fugletitting.

I det samme distriktet i Paphos, Kypros i villa kan i feriesenteret i selve byen, er Kato Paphos hovedfokus i turistområder og Kypros veikart viser også de populære områdene rundt Coral Bay og Peyia. Dette er flott for feriehus og kan leies ut til andre turister når de ikke brukes av eierne. Paphos er en året utvei, men er roligere i vintermånedene.

Videre langs kysten til Østen er den kosmopolitiske byen Limassol. Kypros eiendom for salg her finnes i selve byen, som har over 15 km kystlinje, hvor alle vannsport er funnet. Den Troodos dominerer bak byen, gjennom foten og går forbi vingårder og søvnige landsbyer for å finne små hvite kirker og eksterne klostre og skyggefulle kjølige skoger.

Larnaca er en arbeider byen noen 75000 innbyggere er det i hovedsak jordbruksområder og det er en god balanse mellom lokalbefolkningen og ex-klapper leve sammen i harmoni i omliggende landsbyer, med Oroklini, Pyla og Pervolia å være veldig populært. Den foreslåtte golfbanen i Tersefanou har gjort at landsbyen en eiendom hotspot.

Nicosia har en nisje i markedet som hovedstaden på øya, som det er land låst i sentrum den ikke blir minst 5 grader varmere enn kystområdene i sommer. Her er der de viktigste administrative institusjoner og det er gode shoppingmuligheter.

Det Famagusta-området er svært flatt og er der feriemål av Protaras og Ayia Napa finnes. Kypros i en villa bli opptatt i sommersesongen, men veldig stille i vintre der alle attraksjoner og mange av anleggene i nærheten. Beliggenheten er flott sjøutsikt, strender og steinete bukter.

Dette er en kort oversikt over forskjellige steder på Kypros i en villa og Kypros eiendom for salg kan bli funnet i den urbane metropol Nicosia eller på toppen av et fjell i Troodos, alle på varierte og lille øya. Med vennlige og gjestfrie lokalbefolkningen og lavest kriminalitet i EU, er det lett å se hvorfor øya er så populært, kom og se selv, vil du få en flott opplevelse! Kate Deas-Smith er i Kypros eiendom for salg markedet. Denne artikkelen skisserer fem distrikter der Kypros i en villa er funnet .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam