Kommersiell Christmas Lighting


   Av Kimberly QuangFor alle med en butikk eller service virksomhet, vil du sannsynligvis se et oppsving i omsetning i løpet av høytiden, men bare hvis kundene er laget for å føle seg velkommen når de skriver. Den beste måten å trekke folk til virksomheten din, vil være å fange deres øyne. Dette kan enkelt gjøres med et levende show kommersielle julen belysning. Desember markerer den måneden hvor mange forbrukere har shopping på deres sinn, men alle deres tanker er rettet mot den kommende juleferien. Ved å ha iøynefallende kommersielle julen belysning strenger på skjermen, kan du minne kundene dine at du tenker på julen på samme måte som de er, og du er åpne for deres inn arbeidsplassen til å gjøre deres ferie virksomhet. Bright ferie string lys kan bidra til øke bunnlinjen ved utgangen av året, som er ofte redde eller ødelegge sesongen for mange bedrifter.

Kommersiell Christmas belysning er sirenen samtalen av butikken fronten. Ikke bare de få inn kunder til stedet for virksomheten, men de kan også hjelpe dine ansatte komme inn i ferien ånd. Vinterferien er en spennende tid, om du feire dem selv. Den høytidsarrangementer humør er smittsomt, og med en visning av sterkt lys i vinduene, kan du bringe noe av den goodwill og glede i bedriften din. Både kunder og ansatte vil føle seg mer velkomne som de kommer inn etter en virksomhet uten å blåse ut julelysene i løpet av ferien virker som en Scrooge.

Forskjellen mellom bolig-skjermer og kommersielle julen belysningen er at de for virksomheten er utformet på en større skala for å bli sett fra en større avstand. Mens en lys plen skulpturen til et hjem kan være opptil fem-seks meter høy, kommersielle lysskulpturer og pre tente juletrær kan være opp til seksten meter høy. Dette tar også hensyn til forholdsmessig større størrelse mange forretninger er over boligområdet motstykker. Hvis du skulle bare sette boliger lys foran din virksomhet, kan størrelsen på butikken foran dverg dem, rending dem nesten umerkelig. Dette nederlagene formålet av lampene er iøynefallende til potensielle forbrukere. Når det gjelder kommersielle julepynt og lys, større er bedre. Du trenger imidlertid behov for å være sikker på at du er å følge lokale kommunale belysning koder for disse skjermene. Ingenting kan dempe ferien ånd raskere enn et sitat fra byen.

På grunn av størrelsen på kommersielle julen lys vises, må du ta hensyn til mengden elektrisitet som de vil bruke. En måte å lagre på din desember strømregninga selv med disse ekstra lysene er å velge LED jul belysning. LED står for lysemitterende dioder. Dette er LED lavspennings streng lysene som legger ut mye av lysstyrke. De er mye mer energieffektive og kjøligere enn tradisjonelle glødepærer. Mange belysning eksperter spår at disse lysene er den nye bølgen av fremtiden. Deres lavspent og holdbarhet sikrer at de vil vare i mange år framover, og dermed de vise seg å være en klok investering når du bestemmer deg på typer lys for kommersielle julen lighting.To lære mer besøk vår kommersielle julen belysning delen eller les mer om kommersielle julelys .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam