First Time Homebuyer? Give Me a Break! (A Skatt Break Vennligst )


   Av Kristin Abouelata – Hjem LoansThe Housing Assistance Tax Act, som er en del av den nylig passerte Housing and Economic Recovery Act, gir noen insentiver til å sette boliger boligmarkedet igjen it føtter. Er du i stand til å utnytte dem?

Hvis du er (eller vil) en første gang homebuyer kjøpe et hjem mellom 9 april 2008 og 30. juni 2009, kan du være kvalifisert til å motta en skatt kreditt. Gode nyheter, ikke sant? Dette kreditfradrag er slag av like en femten år, null interesse lån. Ikke en dårlig deal, huh?

Skattefradrag kan du kreve er lik det minste av $ 7500 eller 10 av prisen på boligen. Så hvis du kjøper en $ 65.000 hjem, kan du kreve $ 6500. Men hvis du kjøper en $ 85.000 hjem, kan du bare kreve $ 7.500. Den største fangsten er du nødt til å betale de kreditt tilbake til Uncle Sam over de neste 15 årene. Det er imidlertid it rentefri. Starte Du gjør dette det andre året etter skatt hjemmet ditt kjøp, slik at du har en liten pust i bakken før du begynner. Hvis du selger hjem før youve avgjort din gjeld, må du betale det tilbake ved salg. Men du wont skylder hele beløpet av utestående kreditt på grunn hvis gevinst fra salg av huset ditt er mindre enn det du skylder.

Du må kvalifisere seg til nytte, naturligvis. Og det beløpet som du kan kvalifisere varierer. Du må være en første gang homebuyer, som nevnt ovenfor (og som inkluderer din ektefelle hvis youre både på lån) som har hatt noen eierandel i en rektor bolig for de siste tre årene (dato hjemmet kjøp) . Du skjønner, i boliglån verden, hvis du havent hadde et boliglån innenfor denne tidsrammen, det faktum at du har eid og solgt en bolig for fem år siden doesnt teller. Boliglån långivere og Underwriters ønsker nyere historie.

Skattesystemet pause vil ikke gjelde for deg dersom du fått THDA (Tennessee Housing Development Agency) lån fordi tankeprosessen er youre allerede fremover motta fordel ved bruk av provenyet fra en skattefritatt inntekter obligasjon. Med andre ord, det government allerede gitt deg en avtale. Ingen double dipping tillatt. Du kan også CANT være et ikke-bosatt utlending, og du har å holde hjemmet i minst et år å kreve denne skattefordelen. Så hvis youre overført og må selge ditt hjem i seks måneder, youre ute av lykken.

Det er en inntekt lue som må være oppfylt for kvalifiseringskamper. Hvis youre singel fordelene tilgjengelig begynner å synke dersom du tjener mer enn $ 75.000 per år, eller $ 150.000 for felles filers. It er utilgjengelig helt hvis du tjener $ 95.000 enkeltvis eller $ 170.000 i fellesskap.

Så er dette mye bra for deg? Hvordan kan du dra nytte av det? Vel, igjen, se på det som en rentefri lån. Du kan sette noen fine apparater i et kjøkken, finish ut en kjeller eller gjøre noe landskapsforming for denne typen penger. Så kan det virke til din fordel. Men sørg for at du kvalifiserer deg før du prøver å ta denne kreditten. It er ikke den type ting du ønsker å gjøre en feil om at innlevering din skatt er seriøs business. Og hvis du er kvalifisert, og det er fornuftig for deg, bruke pengene klokt. Det ultimate målet er å få denne økonomien i bevegelse, så hvis nok folk kan dra nytte av det, det bare kan fungere. It er verdt et forsøk, ikke sant? Let My Erfaring jobben for deg! Email hjemme lånefinansiering spørsmål til Kristin Abouelata, Home Loan Mortgage Spesialist med Investors Group på question@kristinmortgage.com eller ring direkte: (865) 567-0113 Toll Free: 1-800-489-8910. For mer informasjon kan du besøke hennes hjemmeside på http://www.kristinmortgage.com/ Home Loans Plain Talk .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam