én størrelse passer alle Gjenopptar trenger ikke å søke


   Av Land JobCustomized Gjenopptar er Winning Difference

Mest jobb jegere forstår viktigheten av å skape en tilpasset følgebrev for hver stillingen de søker. Når det kommer til å gjenoppta disse samme forfattere ofte gjør en avgjørende feil: ulikt tilpassede følgebrev, bruker de samme gjenoppta over og over i sin jobbsøking.

Big mistake.

Skreddersy din CV for perfekt passform

Del av jobben jakt prosessen er forskning. Du finner en company drifts prinsipper og få innsikt i sin bedriftskultur tenkemåte. Bevæpnet med denne kunnskapen du skriver et følgebrev som viser hvordan kvaliteter linje med company planer.

Få mer påvirkning fra forskning ved å utvide denne prosessen til å gjenoppta. Let oss se på grov layout for en typisk CV og oppdage hvordan du kan tilpasses dine ferdigheter og erfaring til en company forventninger.

Attention to detail blikkfang

Hvorfor Mål Matter

Hvis din CV har en svak objektiv linje, kan du gå glipp av intervjuet muligheter. Hvis målet linjen indikerer at du er villig til å betale for mer arbeid, vil du bli aktivt unngått av potensielle arbeidsgivere.

I mål linjen, slår spesifikke alltid generalen. Spesifikke mål er bedre enn dårlig definerte mål. Tilsvarende er en objektiv skreddersys til en bestemt arbeidsgiver langt mer effektiv enn en one-size-fits all objektive.

Sammenlign målene linjen på din CV til company motto. Ser du noen kongruens? En tilpasset skrevet gjenoppta målet bør vise en potensiell arbeidsgiver at dine holdninger og mål er i samråd med den av bedriftskultur.

Hver jobb er nøyaktig den samme

Hvorfor ferdigheter og prestasjoner Matter

Så du er ute etter en jobb i et annet selskap innen samme felt. Siden din nåværende jobb bruker samme ferdigheter og verdier de samme prestasjonene, som betyr at alt du trenger å gjøre er å oppdatere den gjeldende igjen og trykk den ut døra, ikke sant?

Feil.

Selv innenfor samme bransje, vil selskapenes verdi visse ferdigheter mer enn andre. Ett av din forskning mål bør være å avdekke spesifikke ferdigheter som vil trekke din CV ut av målet company menneskelige ressurser sørpe haug.

Ditt prestasjonene skal være tilpasset passe til en bestemt arbeidsgiver også. Dette kan være svært viktig ved flytting til et mye større selskap innen samme felt.

Hvis du har tatt hardt numrene med dine ferdigheter – og du bør – disse tallene kanskje ikke ser veldig imponerende til et selskap som håndterer to eller tre ganger så mye business som din gamle jobb. Konverter hardt for å prosenter å bevare virkningen av dine ferdigheter.

Im hardt arbeidende, intelligent og lojal

Hvorfor Kvaliteter Matter

Im hardt arbeidende, intelligent og lojal. Vel, hvem isnt?

I markedsføringen verden, en teknikk som kalles merkevarebygging fastslår identiteten til et bestemt produkt, slik at det kan outsell andre produkter som har nesten identiske egenskaper.

Din perfekte jobben tiltrekker seg mennesker med egenskaper som ligner på din egen, så bare viser at du har disse kjennetegnene er ikke nok. Du må merke deg på en unik måte hvis du ønsker jobbsøking suksess.

Husk at omtrent hvem som helst kan skrive en størrelse passer alle fortsette. Bare du kan skrive din egendefinerte passer CV. Good luck! Land Job er en ressurs for jobb resumers og dekke bokstaver. For mer informasjon, vennligst besøk: http://www.landjob.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam