Sikker-lister: bra eller dårlig for Network Marketing ?


   Av Robert ArmstrongFor mange år mennesker har søkt å spre ordet om hjemmet deres bedrifter om sikker lister. De sa det var enten veldig lav pris eller gratis annonsering. Og de sa at man kunne nå andre som forsto MLM eller nettverk markedsføring eller hjem basert virksomhet holdninger. Dermed kunne man nå andre som ville være av en slik tanke.

Og det er også de som hevder, og rette slik at de har gjort masse penger reklame på trygg lister eller hadde folk registrere deg for anledningen sine fra et trygt liste.

Men ved nærmere ettersyn blir det klart at bare visse typer bedrifter gjør det bra på trygg lister. Og de er bedrifter som annonserer neste varme trygge liste for å bli med, eller som annonserer et verktøy eller system som gjør hjemmet basert bedriftseieren til mer utbredt eller effektivt markedsføre sin virksomhet.

Som for de som har hatt suksess på et trygt liste å få andre til å melde seg for sin forretningsmulighet, for alle som hevder at det er 999 andre som hevder noe annet. Med andre ord, nå og da selv en blind hog røttene ut en eikenøtt.

Trist å si, hvis du er fremme ditt eget nettverk bedrift vil du ikke gjøre det bra. Hva som skjer er at du avvikle markedsføre egen virksomhet til andre som fremmer deres egen virksomhet og har liten eller ingen interesse for hva du har å tilby. De vil du lese deres tilbud, men vinden opp bare gå til linken for å få sine kreditter og slette ditt tilbud så raskt som mulig slik at de kan hastverk til en annen kobling og gjøre det samme igjen.

To nye personer kan også tjene penger på en trygg liste. Og det er den personen som eier trygg listen, og den personen som selger deg en e-bok som forteller deg hvordan du best bruker trygg listen. Så med mindre du er trygg listen eier, eller har et produkt som appellerer til sikker listen nisje i markedet, ville jeg unngå dem som pesten. Det er ikke bare bortkastet tid, men dine penger too.Dr. Robert Armstrong er en tidligere Green Beret slått Doctor of Chiropractic som er for tiden direktør for Corporate Training for TWCCTW, Inc., et firma som arbeider med over 150000 non profit organisasjoner. Han har over 35 års erfaring som leder i hjemme-baserte næringslivet og har forelest om målsetting og lærte personlig motivasjon seminarer. Hans nettsted er http://my.searchestate.com/_mysite.aspx?f=/mn2340773.htm. Han kan nås ved å sende en e-post til DrBob@sfcn.org.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam