tre områdene Du må håndtere Personlig In Your Network Marketing Business


   Av Terry TayIf du er i nettverksmarkedsføring er det ikke en dårlig idé å delegere noe arbeid til andre og til teammedlemmene. Det tar mye belastning av skuldrene dine, uten at det påvirker suksess for din virksomhet. Ja, dette er sant og denne ideen er så godt likt av nettverket markedsførere!

Ved å delegere enkelte oppgaver, kan du utnytte på andre people tid samt kompetanse på ting som du kan sannsynligvis ikke være god på. Dette gir deg mye mer tid til å fokusere på kjernen ansvar som tross alt er mer avgjørende for lykkes med din Network Marketing Business. Dessuten wouldnt det være fint å lene seg tilbake, slappe av og se laget ditt vokse gjennom auto piloter og som mer og mer penger går til din bankkonto. Ideen synes altfor perfekt!

Realistisk skjønt, vil noe sånt ikke skjer med noen blinking av øye. Når det er sagt, la meg gå videre til de viktigste ideen om denne artikkelen.

Selv om det er noen aspekter som du trygt kan delegere til andre, det er 3 viktige områder som bør aldri være delegert. Selvfølgelig, disse tre tingene er mest avgjørende i suksess for enhver network marketing organisasjon.

1. ALDRI delegere ledelse.

Først av alt, ikke forveksle lederskap med ledelsen. De kan være i slekt, men de er to veldig forskjellige områder. Ledelsen er bare å sørge for at alle stykkevis og delt i organisasjonen komme sammen og alt går som de skal være.

Lederskap, derimot, er mye mer alvorlig. Det er å vite hva som bør forventes i organisasjonen og gir medlemmene på en slik måte at alle arbeider i riktig retning.

Lederskap kommer i to former, du kan enten være en sann leder eller en diktator. En sann leder er en som påvirker hans team ved å faktisk tjene dem, mens en diktator er en som bare ønsker å bli servert. Jeg ville ikke gå på om dette som jeg antar du allerede vet hva forskjellen er mellom en god og en dårlig leder. Men hva jeg vil påpeke er at du bør lede av innflytelse og service, i kraft av gode eksempel.

I nettverksmarkedsføring er ledelse en av de avgjørende faktorer som påvirker veksten av ditt team. Ytterligere medlemmer og downlines vil tendere til å se opp til deg, så sørg for at du fortjener hver centimeter av det. Hvis du ikke tror du har det som trengs for å være en god leder, ikke fortvil ennå. Ledelse er noe du lærer gjennom tid og erfaring. Du må bare endre noen gamle måter og innpode et helt nytt tankesett, som begge kan være vanskelig å gjøre først.

Igjen, ikke delegere ledelse. Hvis du gjør det, vil laget ditt mest sannsynlig knust i uopprettelig stykker.

2. ALDRI delegat etablere din network marketing team kultur.

Hver network marketing business har sin egen kultur – et eget sett med kjerneverdier, prinsipper og holdninger som utgjør identiteten til organisasjonen. En del av virkeligheten i network marketing bransjen er dårlige MLM selskaper – de som virksomheten er basert på uetisk vis. Likevel er noen legitime selskaper består av pågående selgere som tyr til desperate og sjenerende tiltak for å rekruttere andre.

De tingene som medlemmene gjør påvirker kulturen i laget ditt. Dermed, hvis du vil at network marketing organisasjon har et godt bilde, må du sørge for at alle gjør alt på riktig måte. Du må være på topp og ha ansvaret for å sette en salgs-stil og markedsføring av kultur som ville være nyttig for hele selskapet. Aldri spør noen andre til å gjøre dette for deg.

3. ALDRI delegat teambygging innsats.

Mye har blitt sagt om kopiering i network marketing. Word har det at dersom alle kopierer hva hver vellykket nettverk markedsfører ikke ville organisasjonen nå fantastiske høyder på kort tid. Let innse det selv, ikke alle har det som trengs for å gjøre det samme.

Folk kommer fra forskjellige bakgrunner, som hver har sine egne vaner og tankesett. Vi kan aldri regne med at hvert medlem som tiltrer teamet har evnen til å gjøre hva du forventer de skal gjøre. Altså ikke stole på laget for å bygge opp organisasjonen for deg. Mens noen kan trekke i en rekke downlines eller generere salg for deg, bør du ikke slutte å være opptatt av å kontinuerlig utvide ditt team. På denne måten kan du også angi et godt eksempel for resten av organisasjonen.

Så det går de tre viktigste tingene du bør håndtere personlig i network marketing business. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke ber om hjelp i disse områdene. Av alle midler, gjøre det! Men sørg for at du overnatte på toppen av disse areas.Terry Tay er en Internett Nettverk Markedsfører. Han er ekspert på å kombinere internett markedsføring med network marketing å eksplodere din MLM organisasjonen. For mer info besøke sin internett network marketing blogg nå på www.TerryTaySecrets.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam