Tyrkia: En oversikt over markedet


   Av Steven ClarkeOver de siste fem årene har flere mennesker begynt å se mot Tyrkia som et sted å reise og jobbe. Lover som har holdt utlendinger å eie eiendom i Tyrkia er nå opphevet, og mange er gripe muligheten til å investere i eiendom i dette voksende markedet.

Mens mengden av folk å kjøpe eiendom i Tyrkia er ikke altfor stor, flere og flere mennesker begynner å tenke på mulighetene som kommer med å investere i bolig i Tyrkia. Den tyrkiske regjeringen har selv tatt initiativ til å annonsere i et forsøk på å øke turisme og interesse for landet. Som flere turister inn i landet, hvor mye eiendommen er solgt til utlendinger er sikker å stige.

Mesteparten av eiendommen ble kjøpt i Tyrkia av utlendinger ligger i feriestedet samfunnene i Tyrkia. Her enkelt familie boliger og leiligheter finnes til rimelige priser. Det er også her den mest styrkingen er ventet å skje i løpet av de neste årene. Property priser over hele Tyrkia ventes å stige med økonomien takket være country er aksept i EU.

Det finnes et stort utvalg av leiligheter eiendommer i Tyrkia fra den beskjedne til posh. Prisene er svært rimelig for alle typer leiligheter inkludert effektivitet leiligheter og høy end luksusleiligheter.

Kjøpet av ferie eiendom i Tyrkia er noe som er relativt ny. Hver siden liberaliseringen av eiendomsrett i Tyrkia, har investorer tenkte på mulighetene for å eie ferie eiendom i Tyrkia. Det wasnt inntil nylige økningen i turisme til landet, men at investorene begynte å handle på sine planer om å kjøpe bolig der. Fritidseiendommer komme i form av villaer, leiligheter og hus, og det er et bredt utvalg av kvalitet og verdi blant eiendommer ut for salg.

Riktignok er det fortsatt relativt få mennesker å investere i det tyrkiske eiendomsmarkedet enn det er i andre utenlandske markeder. Dette kan slå av noen investorer, men en innsiktsfull investor vil innse at nå er tiden inne for å investere i Tyrkia eiendom. Hvorfor? Foreløpig er det et bredt utvalg av eiendom i Tyrkia tilgjengelig. Prisene er svært rimelige også. Dette betyr at du kan kjøpe en bolig i Tyrkia for mye mindre enn du ville gjort i et annet land.

Turisme og økonomi er også på vei opp i Tyrkia. Dersom den nåværende trenden fortsetter, eiendom verdier er sikker på å pigg dramatisk i de nærmeste årene. Ikke bare vil videresalg verdier bli vesentlig mer enn hva man investerer, men leie avgifter vil øke også. Dette gjør Tyrkia det perfekte stedet å kjøpe billig eiendom og komme inn på begynnelsen faser av neste eiendomsinvestering sensasjon.

Husk; når du kjøper eiendom i Tyrkia eller andre land, bør du studere alle lover grundig. Eiendomstransaksjoner er ikke regulert i andre land i helt samme måte som de er i UK.Steven Clarke – Marketing Manager for www.turkeypropertyclub.com. Tyrkia Club gir kjøpere og selgere av eiendommer i Tyrkia sammen og inneholder 1000 er av tyrkisk propertiesfor salg over alle de beste stedene inkludert Mugla, Altinkum, og Alanya .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam