til suksessfull e-Tilbud

Hvorfor er det noen internett markedsførere tjene penger så lett fra deres lister #, mens andre kampen bare for å trekke noen dollar ut her og der? Ett element i kurset er å bygge et forhold med listen din. Bare fordi du har en liste doesn #; ikke at listen er å lytte til deg #, eller tror du. Jeg #; ll dekke dette i et annet kommende artikkel. Det andre elementet er å lage et tilbud de hopper på. Jeg praktiserte dette igjen og igjen helt til jeg fant ut hva som fungerer best. Det #; er skummelt de første gangene du står foran et publikum #; og vise dem hvor mye penger din e bringer inn Min beste foran et publikum var $, over en helg #; ikke dårlig for bare min liste uten joint venture-partnere eller affiliates.Here er de avgjørende skritt oppdaget jeg å skape en ordre produserende tilbud. Det er andre sider du kan legge i for eksempel garantier og attester, men disse er gjennomgående de viktigste brikkene. Trinn en: tilbyr en unik Irresistible BenefitWhat vil de komme ut av avtalen? Hva #; er i den for dem? Det #; er fordelen. Du #; ll også merker jeg lagt til to ekstra deler #; unik og uimotståelig. Hva gjør du tilbyr unike fra alt annet der ute? Hvorfor skal noen kjøpe den over alle andre valg er tilgjengelige? Hvis du ikke #; ikke har et svar, vet du #; ikke ha en fengslende offer.Even hvis du #; re tilbyr et produkt av noen andre, må du komme opp med en måte å gjøre tilby unike og annerledes. Don #; ikke bare haug på bonuser på måfå. Tilby noe litt forskjellig fra alle else.Step To: ScarcityThere må være noen grunn for folk å ta affære nå. Er det bare, eller tilgjengelig? Er det spesielle tilbudet kommer til å ende dager fra nå? Hvorfor skulle noen ta affære i dag i stedet for neste uke? Kanskje bonus # er begrenset og vil bli fjernet tirsdag. Kanskje du bare trykte kopier av dette elementet. Hvis du ikke #; ikke gir folk en grunn til å handle nå, vil de lagre epost og tenke på det senere. Og de #; ll forget.Step Tre: Reason WhyWhy i verden tilbyr dere en slik fantastisk deal? Ingen tror deg. Alle tror du #; re strekker sannheten. Alle de andre markedsførere bruker knapphet når de #; lyver. Hvorfor skal de tro på deg? Hvorfor tilbyr en avtale som virker nesten for godt til å være sant? Visste du kjøper altfor mange, og du må bli kvitt dem på et tap? Har du tjene penger raskt for å betale skatt regning? Har produktet har noen riper på den? Da jeg fikk tilbud foran et publikum, fortalte jeg abonnenter. Det var derfor jeg var med så utrolig mye. Jeg måtte ha et raskt svar, eller jeg #; d ser dumt foran mennesker. Det #; er lett å forstå #; og lett for folk å tro at min motivasjon for å gjøre dem et godt tilbud .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam