Kjøpe Landsby Real Estate for første gang


   Av Martin WebbsterBuying et nytt hjem kan være like vanskelig som noe annet. Et hjem skal være en fast plass, enten for deg å bo eller for videresalg senere i fremtiden. Hvis du har tenkt å bo i huset som du skal kjøpe, må du gjøre mye av vurdering for å bestemme dens egnethet for dine behov. Det kan være lurt å vurdere antall rom, til plasseringen og med omgivelsene se om det oppfyller dine personlige livsstil ambisjoner. Hvis du har tenkt å tilby den for salg i fremtiden, må du vurdere det salgbarhet i fremtiden og prisen takknemlighet. På tidspunktet for salg, vil det hente pengene større eller mindre en? I dette stykket tar vi en titt på hvordan du skal gå om å kjøpe et hus for deg selv.

Med mindre du har mange års erfaring i å kjøpe hus selv, ville det være enkelt og bra hvis du søkt tjenestene til en agent. Agenten vil hjelpe deg å velge huset, forhandle pris og så kan kontrollere alt papir arbeid for å sikre at eiendommen du kjøper er fri fra lien. På denne måten vil du ikke bli fanget opp under en rettslig krangel når du kjøper huset. Mange nye eiere har bee overveldet LOVLIGHET at de ignorert i den tidlige fasen av deres transaksjoner. Disse domstol handlingene kan koste deg mye.

I velge en agent, diskutere problemer med ham. La ham kjenne dine personlige preferanser. Mange agenter er ivrige etter å selge, og med rette. De kan bare vurdere din foreløpige trenger og deretter tilby deg et hus. Du må diskutere dine trenger grundig før du endelig bestemmer deg på et hus med ham. Du må flytte rundt med ham i valg av eiendom. På dette punktet kan du være i stand til å merke visse ting i byen eller på eiendommen som du liker eller ikke liker. Agenten vil faktoren alle disse tingene inn i søket sitt så du endelig få et hus som du liker.

Shop for agent, akkurat som du vil kjøpe et hus. Snakk til mange av dem og se den som best forstår dine behov. Også få den som vil gi deg lavere gebyrer og vil tålmodig arbeide med deg. Sørg for å få en agent som vil jobbe med deg gjennom kjøpet i stedet for noen som vil bare gi deg en som han finner. Å være en del av kjøpsprosessen vil gi deg muligheten til å merke noe galt med kjøpet.

Hvis du ikke gjør en inngående kjøp, trenger du kanskje et boliglån megleren også. Den boliglån megleren må ha mye erfaring i den type hus du ønsker å kjøpe. Du kan også være lurt å slå opp sine referanser og se hvordan de har håndtert sine kunder og klienter i fortiden.

Under papiret wok, må du lese alt om dine plikter og deretter være i stand til å forstå alle deler. Hvis det er noen aspekter som du ikke forstår, gjør godt å stille spørsmål, før du endelig signere papirene.

Selv om du er i stand til å finne en agent eller megler boliglån via internett, kan du prøve så mye som mulig for å møte personen. På denne måten vil du kunne fastslå hans personlighet og hvordan han kan hjelpe deg med å få et bedre hus. Sørg for at du forstår dine økonomiske forpliktelser og hvor mye du må betale hver måned slik at du ikke er overbelastet eller tvunget til å hindre tehus.

Som du handler for hjemmet med agenten din, ser på forbindelser og strukturer. Bestem eventuelle reparasjoner som må gjøres og hvordan de koster. Det vil gi deg en god idé om hakke mye den totale transaksjonen vil bli like.Martin Webbster er en forfatter for Horse klikk – hest eiendom classifieds av landet for salg, gårder til salgs, rancher til salgs og andre hesten fast eiendom. Martin er også kjennetegnet forfatter på www.ArticleKing.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam