Entertaining Ett Tank Trips i Philadelphia


   Av Levi QuinnWith prisen på gass på en jevn økning, flere og flere familier søker billigere måter å ha det gøy. En tank turer blir stadig mer populært som transport blir dyrere. Når i Philadelphia-området, er det en rekke flotte severdigheter å se at tar bare én tank eller mindre. De er perfekte for hele familien eller for par som ønsker en romantisk, men rimelig utflukt.

Ta en hage omvisning i de fantastiske hagene i og rundt Philadelphia-området. Longwood Gardens har mer enn tusen hektar med fantastiske blomster, trær og velstelt landskap. Det ble nevnt nylig i Readers Digest når de kalte den en av Americas Most Gorgeous Gardens. For å se noen plante liv i et trygt og naturlig setting, sjekk ut Bowmans Hill Wildflower Preserve. Det er rett utenfor byen, i en bydel kalt New Hope.

The Philadelphia Museum of Art er et flott sted for folk som liker å gå. De har alle slags fantastiske skjermer inkludert meget gammel kunst så vel som moderne stykker. De har også huset en imponerende stor samling av kostymer og tekstiler.

The Walnut Street Theatre er den eldste fortsatt operative teater i USA. Den første åpnet i 1809 og ble da kalt The New Circus. I løpet av de årene det har gått gjennom vedlikehold og restaurering for å holde det fungerer. Det har i dag den største abonnementet publikum i hele verden for et regionalt teater selskap. Teatret har en caf for publikum til å sitte og nyte en drink før og etter showet. Det er en mye elsket stykke Philadelphia historie.

De som liker vinsmaking, vil nyte et besøk til Mount Hope Estate and Winery. Fallet er det beste tidspunktet å komme på vinsmaking. Denne vingården har et fullskala renessanse rettferdig som inkluderer interaktivt teater og utøvere i full renessanse kostyme antrekk. Spill og deilig mat gjør det til et morsomt sted å tilbringe en ettermiddag.

Stopp av Allentown Fairground Farmers Market å sjekke ut et ekte Farmers Market. Mer enn seksti selgere er regelmessig på hånden for å selge sine varer, inkludert slike ting som bakevarer, kunsthåndverk og produsere. Dette Farmers Market er reell og ikke bare orkestrert å være turist gimmick. It er perfekt for å få alt du trenger for en piknik lunsj, friske og til en rimelig pris.

Historie beilere kan være interessert i å se den fantastiske samling av historisk informasjon og elementer i Valley Forge National Historical Park. It er det perfekte stedet for å bli bedre kjent med historien om Amerika og kampen for frihet landet alltid har vært involvert i. Itsa flott sted for å ta barna for noen verdifull informasjon om nation historie .

Enten du er Philadelphia innfødt eller en nykommer som er å bli kjent med byen, det er mye å se og gjøre det er en tank med drivstoff eller mindre. Være kreative og ta deg tid til å se de enkle ting du kanskje ellers ikke noticed.Enjoy bilen din reise og finne det beste tilbudet på Bilforsikring dekning du trenger. Besøk oss i dag for å spare penger tips, billig bilforsikring for unge sjåfører og hjelpsomme bilforsikringen råd www.AutoInsuranceRatesDirect.com

This entry was posted in Reise and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam