Bruk, Tekst, E

The Power of HTML Email Reklame Og når du skal bruke tekst E-post Spørsmålet om HTML e-post versus tekst e vanligvis hever opphetet debatt blant de som er involvert i e-annonsering. For noen mennesker har følelser om HTML-formatert e-skiftet over time.However finnes det en rekke spørsmål som man bør ta i betraktning før man tar en beslutning enten for eller mot å sende HTML-epost i sin reklamekampanje. Det kan vise å være vellykket måte å annonsere, men da på den andre siden kan det være smertefullt å de på mottak end.To begynne med, ikke alle har muligheten til å motta HTML e-post, som er en svært viktig faktor for noen involvert i e-reklame for å notere på. Det anslås at over en prosent av e-brukere ikke er i stand til å motta HTML e-post. HTML kan vise opp uleselig eller i ikke-standard fonter, kranglet farger, dårlig formatert bilder og noen ganger det er ingen rask eller enkel måte å justere utseendet skal leses. Men det er også et faktum at dette tallet er redusert med day.Still det ikke benektes at HTML e-posten vil alltid få dobbelt så svarprosenten at teksten e ville vanligvis får, ifølge E Markedsanalyse. Det er lett å se hvorfor det er slik. Med HTML e-post, full farge grafikk og enda bevegelige bilder og grafikk kan enkelt lages. Disse er vanligvis mye mer attraktive, og kan være nyttig for å trekke oppmerksomhet til en melding. Også, i henhold til forskning, det nevnt at teksten kan bare #; ikke gjøre noen av de tingene som HTML e-markedsføring kan, for eksempel muligheten til å legge lenker i e-post skjemaet itself.Yet tross for denne sterke statistikken til støtte for HTML e-post, det er også sant å si at de fleste ganger, e-post brukere forventer det meste av HTML e-postmeldinger de har fått til å være spam. Mange beryktede spammere faktisk har perfeksjonert kunsten å lage HTML flashy grafikk å selge hva det er de prøver å selge i deres påtrengende og ulovlig måte. Det er mange andre grunner til å favorisere ren tekst over HTML, for eksempel båndbredde avfall og sikkerhetsproblemer, men hva det egentlig kommer ned til er at i likhet med alle andre former for informasjon useriøs, det er mer krefter satt i skriften styling, heller enn selve e content.Choosing høyre Marketing Company er ofte et av de største grunnene en kampanje mislykkes eller lykkes. Det er også viktig å merke seg at det er noen svært vellykkede markedsførere som bruker annet enn tekst e-post i alle kampanjene sine. De plasserer all sin fokus på kraftige ord og beordrer folk til deres nettsider og blogg sites, der farger og full HTML fullt ut kan anvendes for å utdype videre på deres reklame meldinger. Den åpenbare fordelen de liker er at de ikke trenger å bekymre deg for noen mottakere som har slått av all HTML i innkommende e-postmeldinger, som mange ofte gjør for å håndtere den økende mengder spam .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam